Quantcast
THE STREAM

Ένα freestyle για τους χαμένους ψηφοφόρους του αφιερώνει ο Θάνος Τζήμερος στο facebook

Η κυριαρχία του λαϊκισμού φαίνεται πως έβγαλε μεγάλα ντέρτια στον αγαπημένο μας Αθανάσιο – Γλαύκο αυτού του κόσμου


THE NEWSROOM · 4 Ιουνίου 2019

Όλα τα μέσα φαίνεται πως έχει επιστρατεύσει η Μάστιγα του Θεού των δημοσίων υπαλλήλων, Αθανάσιος – Γλαύκος Τζήμερος, προκειμένου να πιάσει τους στόχους της «Δημιουργίας Ξανά», οι οποίοι είναι λογικά να περάσει το κόμμα τους «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη. Ο Άνταμ Σμιθ των πλούσιων και αιώνιος φοιτητής της ΑΣΟΕΕ συνεχίζει απτόητος  από το αιώνιο εξωκοινοβούλιο να δίνει τη μάχη ενάντια σε κάθε είδους λαϊκισμό, όμως τα όργανα της δημοκρατίας μας χρειάζονται λίγο Τζήμερο, οπότε μπήκαν σε κίνηση τα μεγάλα μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, τα στιχουργικά skills της έτσι κι αλλιώς ένμουσης Νέμεσης των απανταχού συνδικαλιστών. Ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος κέρδισε πρόσφατα το θαυμασμό του Ίντερνετ για τις αισθησιακές του περιπέτειες με έκφυλες διανοούμενες, αποφάσισε να μας γράψει ένα στιχάκι, παραφράζοντας το πασίγνωστο τραγούδι του Απόστολου Καλδάρα που όλοι γνωρίζουν ως «Όχι όχι, μη με παρατάς».

Η εκδοχή του Θάνου Τζήμερου απηχεί τον γνωστό πόνο του εξωκοινοβουλευτικού μαχητή, που δε μπορεί με τίποτε να περάσει το 3% ( ή το 1% στη συγκεκριμένη περίπτωση) γιατί οι ψηφοφόροι υποκύπτουν σε εκβιαστικά διλήμματα:

«Μείνε μαζί μου και μη μ’ αγαπήσεις
μόνο την ψήφο σου να μου χαρίσεις
τους Γιακουμάτους θα τους συνηθίσεις
Όχι, όχι, στον Τζήμερο μην πας
πρέπει να φύγουν Τσίπρας και Παππάς..»

ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΜείνε μαζί μου και μη μ’ αγαπήσειςμόνο την ψήφο σου να μου χαρίσειςτους Γιακουμάτους θα τους συνηθίσειςΌχι, όχι, στον Τζήμερο μην παςπρέπει να φύγουν Τσίπρας και Παππάς…

Gepostet von Thanos Tzimeros am Montag, 3. Juni 2019

Πάντως η αλήθεια είναι ότι με βάση άλλες τοποθετήσει του Τζήμερου, μπορεί τελικά ο επίχρυσος λαϊκισμός να είναι λίγο καλύτερος από τον μίζερο του ΣΥΡΙΖΑ:

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ: ΠΑΤΟΥΛΗΓια όσους μπερδεύονται με τις διαδικασίες της Δημοκρατίας:Την Κυριακή θα υπάρχουν για την…

Gepostet von Thanos Tzimeros am Freitag, 31. Mai 2019

Σε μια άλλη τοποθέτηση μαθαίνουμε για τον μεγάλο εντερπρενέρ, μεταρρυθμιστή και πραγματικό κληρονόμο του ευρωπαϊκού διαφωτισμού, Αχιλλέα Μπέο:

Στον Βόλο ο Μπέος ξαναβγήκε δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή. Δεν ξέρω τι έκανε στη ζωή του πριν και δεν με ενδιαφέρει….

Gepostet von Thanos Tzimeros am Montag, 27. Mai 2019

Κάτι μαθαίνεις κάθε μέρα, η αλήθεια είναι. Το κοινό του Τζήμερου πάντως δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει μπάλα μετά την ασίστ του μεγάλου ηγέτη.

Και όταν λέμε μπάλα, εννοούμε σε όλα τα επίπεδα:

Έτσι είναι αυτά, κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις.

 

 

Best of internet