Quantcast
THE STREAM

Μεταγραφή αεροδρομίου με υποψήφιο βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου κάνει η ΝΔ

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις βουλευτικές εκλογές, με την οποία τα βρίσκει στο 80%


THE NEWSROOM · 31 Μαΐου 2019

Ακόμα κι αν δεν έγινε πραγματικότητα το όνειρο να δούμε τον Γιώργο Αυτιά ντυμένο με τα καλύτερα γαλάζια του ρούχα, μιας και η υποψηφιότητα του με τη ΝΔ δεν ευοδώθηκε, ένας άλλος άξιος αντικαταστάτης έρχεται για να γεμίσει το κενό. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μπάμπης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ πως θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όπου πρόσθεσε επίσης ότι ο Νότιος τομέας της Αττικής είναι ο εκλογικός τομέας που τον ψήνει.

Όπως είπε:

«Έχει γίνει μία συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανόν είναι να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.»

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων δήλωσε πως συμφωνεί κατά 80% συνολικά με τις απόψεις της ΝΔ, πράγμα που σίγουρα κανένας δεν είχε υποψιαστεί. Σε περίπτωση που ανησυχούσατε για το πλήγμα που θα δεχτεί η ενημέρωση, ο Μπάμπης διαβεβαίωσε το λαό ότι δε θα παρατήσει τη δουλειά του και θα συνεχίσει να είναι δημοσιογράφος, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα της ενημέρωσής μας.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μίλησε επίσης για αυτά που του αρέσουν στη ΝΔ:

«Εγώ θα παραμείνω δημοσιογράφος, θα κρατήσω τη δουλειά μου.

Με τη ΝΔ μοιράζομαι ένα 80% των απόψεων της. Διαφωνώ σε άλλα πράγματα.

Μου αρέσει αυτό το κλίμα που υπάρχει. Είναι πραγματικά ένα κόμμα το οποίο, ο ένας λέει το άλφα, ο άλλος λέει το βήτα.»

Εκτός από αυτά, ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι παλιά φιλαράκια και ότι του είχε προσφέρει εδώ και καιρό τις υπηρεσίες του:

«Με τον Κυρ. Μητσοτάκη έχουμε μία πολύ παλιά γνωριμία, μιλάμε πολύ καιρό, του είχα πει σε ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος, θα φανώ. Όταν σου λένε βάλε τις πράξεις σου, κοντά στα λόγια σου, πρέπει να πάρεις μία απόφαση.»

Δείτε το βίντεο:

Μέσα στο πλούσιο δημοσιογραφικό παλμαρέ του, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μπορεί να υπερηφανεύεται για την κλασσική πλέον ατάκα για μια «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή», η οποία θα μπορούσε σύμφωνα με τον ίδιο να μπει σε συντηρητική συγκυβέρνηση. Ακόμη πιο δυνατό ήταν το timing της ατάκας, καθώς ήρθε μία βδομάδα πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από νεοναζί:

Βέβαια τώρα που στη Βουλή εκτός από τους πολύ ναζί υπάρχουν και οι όχι και τόσο ναζί, ίσως ήρθε η ώρα να πάει ταμείο ο Μπάμπης της καρδιάς μας με την προ πενταετίας προβλέψή του.

 

Best of internet