Quantcast
THE STREAM

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχτηκε η Κάλυμνος τον Παντελή

Ο Παντελής Βούρος μπορεί να ήταν ο πιο ζεν παίχτης του Master Chef, όμως η υποδοχή που του επιφύλαξαν στο νησί του θύμισε άλλες καταστάσεις


THE NEWSROOM · 30 Μαΐου 2019

Ευτυχισμένη ζωή συνεχίζει να κάνει και μετά το φινάλε του Master Chef ο αγαπημένος μας Παντελής Βούρος. Όχι ότι θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον άνθρωπο που στον μεγάλο τελικό πήρε κι αυτός το τρόπαιο του Μανώλη διεκδικώντας (επειδή γιατί όχι) ένα μερίδιο στους πανηγυρισμούς. Ο άνθρωπος είναι ζεν και αν δεν κατάφερε να τον πτοήσει ούτε μια επίθεση κουλί, ήταν προφανές ότι τίποτε δε θα το κατάφερνε.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ = JON SNOW ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ

Gepostet von Nerdcult am Donnerstag, 30. Mai 2019

Τα χαρακτηριστικά του αυτά ήταν που του χάρισαν την αποθέωση από το κοινό της εκπομπής. Όμως τίποτε δεν κατάφερε να αγγίξει τις βασιλικές τιμές που του έκαναν όταν επέστρεψε στην Κάλυμνο, για την οποία υπήρξε κάτι σαν πρέσβης σε όλη τη χώρα μέσω της εκπομπής. Για την ακρίβεια οι Καλύμνιοι του έκαναν υποδοχή που θύμιζε τον ερχομό κάποιου παιχταρά στο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς περιλάμβανε μεταξύ άλλων καπνογόνα, πυροτεχνήματα και δυναμίτες.

Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει 40 λεπτά να βρει τον πατέρα του. Όπως είπε ο ίδιος:

«Μετά το παιχνίδι οι Καλύμνιοι με υποδέχτηκαν με δυναμίτες, καπνογόνα… πυροτεχνήματα! Χαμός! Έκανα 40 λεπτά να βρω τον πατέρα μου.»

Υπάρχει όμως μια ακόμη πιο εξωφρενική συνέπεια της δημοτικότητάς του στους Καλύμνιους. Η νεολαία του νησιού θέλει κυριολεκτικά να του μοιάσει, με αποτέλεσμα να προσπαθούν μεταξύ άλλων να αποκτήσουν μουστάκι και μαλλί Παντελή:

«Τα παιδιά αφήνουν μουστάκι σαν το δικό μου και ζητούν από τον κουρέα να τους κάνει τα μαλλιά σαν τα δικά μου. Δεν θα παρατούσα το νησί μου. Θα έφευγα για δουλειά για λίγους μήνες και θα επέστρεφα.»

Δεν ήταν όμως μόνο κέφι, χορός και κουλί η φάση. Ο Παντελής μίλησε μεταξύ άλλων για το ταξίδι του σε στη Γαλλία σε ηλικία 19 χρονών με σκοπό να βρει δουλειά.

Εκεί τα πράγματα ήταν ομολογουμένως αρκετά ζόρικα, καμία σχέση με τη μπαγκετοκατάσταση που μπορεί να περιμένατε:

«Στα 19 μου αποφάσισα να πάω στην Γαλλία, κρατώντας μόνο ένα σακίδιο με λίγα ρούχα και 800 ευρώ στην τσέπη. Ήμουν τυχερός, βρήκα από την πρώτη μέρα δουλειά. Δούλευα από τις 7:00 το πρωί, μέχρι τις 19:00 το βράδυ και μετά στο σχολείο!»

Δείτε το βίντεο:

Δεν ξέρουμε για πραγματικά μαλλιά και μουστάκια, όμως ένα φίλτρο με χαρακτηριστικά Παντελή για το Μessenger θα ήταν αρκετά καλοδεχούμενο.

Best of internet