Quantcast
THE STREAM

«Αυτά τα πολύ ναζιστικά δε μπορώ» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος στον Χατζηνικολάου

Το «ολίγον νεοναζί» ετοιμάζεται να πάρει τη περήφανα τη θέση του «ολίγον έγγυος» με την ευγενική συνεισφορά του Κυριάκου Βελόπουλου


THE NEWSROOM · 29 Μαΐου 2019

Μια συνεχόμενη επίδειξη δύναμης είναι η παρουσία στα ΜΜΕ του άρχοντα των κεραλειφών Κυριάκου Βελόπουλου από τη στιγμή που ξεκίνησε τη νέα του καριέρα ως ευρωβουλευτής με την «Ελληνική Λύση». Ο νέος αστέρας του ακροδεξιού χώρου έδειξε από την αρχή ότι δεν πρόκειται να μασήσει στην επίθεση που το κάνουν τα φοβισμένα τσιράκια του Σόρος, όταν (οκ, περίπου) υπερασπίστηκε με το κύρος που του δίνει η ιδιότητά του ως βυζαντινοτέτοιος την αυθεντικότητα των χειρογράφων του Ιησού που πουλάει.

Χτες το πήγε ακόμη πιο ψηλά όμως το πράγμα, όταν βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο βραδινό δελτίο του ΑΝΤ1. Ο βετεράνος παρουσιαστής αποφάσισε να ρωτήσει κομψά τον Κ. Βελόπουλο αν ανήκει στην ευτυχισμένη οικογένεια της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς μαζί με την Λε Πεν, τον Όρμπαν και τον Σαλβίνι, και εκεί πήρε μια απάντηση από αυτές που ευγνωμονείς τη ζωή που σου τις χάρισε.

Πιο συγκεκριμένα, ο γίγαντας Βελόπουλος του είπε ότι μετά από μια σύντομη μελέτη του πολιτικού προγράμματος όλων αυτών κατέληξε ότι έχει μεν κοινά σημεία (πχ περί μετανάστευσης), όχι όμως τα ίδια με όλους δε γιατί «αυτά τα πολύ ναζιστικά» (!) τον βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Ο Ν. Χατζηνικολάου κατάφερε μετά από ένα στιγμιαίο blue screen να τον ρωτήσει τι σημαίνει το «πολύ ναζιστικά» – αν πχ εννοεί ότι ψήνει μια εκστρατεία κατάκτησης μέχρι την Πολωνία το πολύ, άντε και με λίγη Λευκορωσία μέσα.

Τελικά ο Βελόπουλος εξήγησε το απλό σκεπτικό του, το οποίο είναι ότι δε θέλει την ρετσινιά του Ναζί που έχει η Λεπέν, αλλά θέλει να γίνει ένας ωραίος Έλληνας Σαλβίνι ή Όρμπαν. Αυτό θα κάνει πιο εύκολο το να φάει την εκλογική πελατεία της Χρυσής Αυγής που πιστεύει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά τουλάχιστον δεν φτάνει μέχρι τα στρατόπεδα εξόντωσης.

Μάλλον, δηλαδή. Δείτε το βίντεο:

Κάποιοι το είδαν από τη θετική του σκοπιά βέβαια:

Ο δε άρχοντας Βελόπουλος αναφέρθηκε και μόνος του στην ομοιότητας της φράσης «πολύ νεοναζιστικά» με την έκφραση «ολίγον έγγυος» όταν πήγε σε άλλο κανάλι χτες. Επίσης δήλωσε ότι θέλει να φτιάξει και τείχος στον Έβρο, επειδή και Τραμπ της Μεσογείου ανάμεσα στα άλλα:

Με τέτοιο σερί στο πρώτο τριήμερο, φανταστείτε τι υπέροχα πράγματα έχουμε να ακούσουμε την υπόλοιπη πενταετία που θα πουλάει κεραλειφές έξω από το Ευρωκοινοβούλιο.

Best of internet