Quantcast
THE STREAM

Το Facebook κυκλοφορεί το δικό του BitCoin, για να τα σκάτε κανονικά για ζωές στο Candy Crush

Ο κολοσσός των social media ετοιμάζεται να μπει στο χορό των κρυπτονομισμάτων, προκειμένου μια μέρα να μας αγοράσει κανονικά


THE NEWSROOM · 24 Μαΐου 2019

Ακόμη κι αν έχετε να ακούσετε για το Bitcoin σχεδόν εξίσου πολύ καιρό με το όνομα του Θοδωρή Ρουσσόπουλου, αυτό δε σημαίνει πως σταμάτησαν όλοι να ενδιαφέρονται για τον μαγικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Αυτό τον άγνωστο κόσμο που έγινε διαβόητος για  τους λίγους υπερπλουτισμούς και τους πολύ περισσότερους υπερκουβάδες του, τουλάχιστον για όσους βούτηξαν εκεί με μέσα έχοντας διαβάσει απλώς ένα άρθρο με τίτλο «η απόλυτη μέθοδος για να γίνεται πλούσιος σε 5 λεπτά με bitcoin – οι τραπεζίτες την τρέμουν!!» στο aetosagriniou.blogspot.com.

Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Όπως και να’χει, ακόμη κι αν το κοινό κότεψε με τον κρυπτοτζόγο, ένας τεράστιος παίχτης ετοιμάζεται να χωθεί στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Μιλάμε φυσικά για το Facebook, το οποίο για την ακρίβεια είναι πολύ κοντά στο να λανσάρει στην αγορά το δικό του παγκόσμιο ψηφιακό κρυπτονόμισμα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το νόμισμα της εταιρείας της σαύρας Ζάκερπερκ (ο οποίος έκοβε βόλτες στην Ακρόπολη πρόσφατα) θα λέγεται GlobalCoin και θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2020 σε τουλάχιστον δώδεκα χώρες. Για την επίτευξη αυτού του σκοπού έχει ασχοληθεί και ο ίδιος ο άνθρωπος ερπετό, ο οποίος πρόσφατα έκανε μια κουβεντούλα με τον επικεφαλής της Τράπεζας της Αγγλίας, Μαρκ Κάρνεϊ, με σκοπό να μπει στα κόλπα, ενώ η εταιρεία του έχει ζητήσει βοήθεια από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.

Το νόημα της κίνησης αυτής, με την οποία ασχολείται σε συνθήκες πλήρους μυστικότητας μια ειδική ομάδα του Facebook, είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε: Να μπορούν οι χρήστες να στέλνουν χρήματα ο ένας στον άλλο, αλλά και να μπορούν να αγοράσουν κυριολεκτικά ζωές στο Candy Crush Saga ή να πληρώσουν για να μάθουν ποιο είναι το διδυμάκι τους. Αξίζει να γνωρίζετε πάντως ότι τα χρήματα δε θα πιάνουν μόνο μέσα στα Facebook, Instagram και WhatApp, αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα.

Τουλάχιστον τελείωσε το Game of Thrones και δε θα μπορεί το Facebook να σας εκβιάσει να πληρώσετε GlobalCoin για να κρύψει τα spoilers.

(πηγή)

Best of internet