Quantcast
THE STREAM

Γονιός καταγγέλει τον Sin Boy γιατί είπε «Κλέψτε τράπεζες φυτέψτε χόρτο» σε Live του

Ένα αναλυτικό session Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τον αστέρα της trap είχε την χαρά να παρακολουθήσει η νεολαία του Ρεθύμνου


THE NEWSROOM · 23 Μαΐου 2019

Ονειρικά φαίνεται πως συνεχίζει το promotion του εαυτού του ο σταρ των τελευταίων εβδομάδων και επικρατέστερος κληρονόμος του Σιδερένιου Θρόνου του ΥΠΟ, Sin Boy. Μετά από μία επεισοδιακή στάση στο show του Jimmy Fallon των πλούσιων, Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου με look σηκωμένο από το Mortal Combat ο Sin Boy μίλησε για όλα και ειδικά για τον Αντώνη Κανάκη, το ανερχόμενο είδωλο της trap κατάφερε να καταγοητεύσει και τους γονείς των νεαρών οπαδών του (καθόλου τυχαίο αν σκεφτεί κανείς τον τίτλο του μεγάλου του hit), αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις για μια εμφάνισή του ως guest star στο Ρέθυμνο την περασμένη Κυριακή 19 Μαΐου, στα πλαίσια του Holi Fest Rethymno 2019.

Η αλήθεια είναι πως ακόμη δε μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια το τι συνέβη εκεί, όμως μία δημοσίευση ενός γονιού που πήγε είναι σαφής ένδειξη ότι ο Sin Boy έκανε ότι μπορούσε για να ανακηρυχθεί πρέσβης καλής θελήσεως της χώρας μας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το άρθρο, ο γίγαντας Sin Boy μεταξύ άλλων:

α) Ανέβηκε για ένα ολόκληρο τέταρτο στη σκηνή (20:30 με 20:45)

β) Έδωσε λαμπρές συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού στη συγκεντρωμένη νεολαία, δηλαδή να ληστεύουν τράπεζες και να φυτεύουν χασίς αντί να γίνουν δικηγόροι και γιατροί

γ) Ρώτησε αν κάποιος από το κοινό καπνίζει τσιγάρο τύπου μπάφο και κάποιος που απάντησε ναι. Όταν ο μεγάλος star πήγε να το πάρει βρήκε κανονικό τσιγάρο, οπότε προφανώς μπινελίκωσε αυτόν που τον εξαπάτησε.

Αναλυτικά η δημοσίευση του εν λόγω γονιού:

«Συνήθως δεν γράφω, κρατάω χαλαρή στάση, αλλά μετά τις τελευταίες λεπτομέρειες της κόρης μου, αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι!!!!
Την Κυριακή λοιπόν,
οι κόρες μου πήγαν στο colour festival που γινόταν στο Ρέθυμνο, όπως κάθε χρόνο, για μικρά και μεγαλύτερα παιδια! Guest star της βραδιάς και του σόου, ήταν ο SIN BOY που βγήκε 20:30 και έφυγε 20:45! Το πρώτο πράγμα που είπε στα παιδιά που περίμεναν να τον δουν πώς και πώς, ήταν να μην γίνουν δικηγόροι και γιατροί, αλλά να ληστεύουν τράπεζες και να φυτεύουν χασίς! Όταν μάλιστα κάποιο παιδί κάπνιζε, του λέει,
Μαύρο καπνίζεις;
Το παιδί για να δείξει ότι είναι κάποιος, του λέει, ναι, και όταν κάνει την κίνηση να κατέβει από την πίστα να του το πάρει, το παιδί του λέει ότι είναι κανονικό τσιγάρο και αυτός τον βρίζει!!!!! Συγχαρητήρια λοιπόν στους διοργανωτές και πάντα τέτοια!!!!!»

Ο χαμός που έγινε τελικά προκάλεσε σχετική ανακοίνωση από το φεστιβάλ, η οποία αναφέρει υποχρεωτικά και κάτι τύπου «μπάλα στις αλάνες», επειδή κάποιος πρέπει να κάτσει και με τους μπαμπάδες:

«Υ.Γ: Αντί να προσπαθούμε να δαιμονοποιήσουμε ένα φεστιβάλ που τόσο όμορφες στιγμές έχει χαρίσει ίσως θα πρέπει να προβληματιστούμε γιατί τα παιδιά μας ξέρουν απ’έξω τους στοίχους του κάθε Sinboy και γιατί αναλώνουν τόσες από τις ώρες της μέρας τους στο youtube, αντί να παίζουν στις αλάνες. Ίσως κάπου εκεί να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας και να αναλάβει ο καθένας μας το δικό του μερίδιο ευθύνης.»

Στην αρχική δημοσίευση του κ. Καλλιγιάννη πάντως κάποιοι το είδαν πιο εύθυμα το πράγμα:

Δυστυχώς δεν προλαβαίνει κανείς πια να τον κατεβάσει υποψήφιο για την Κυριακή, αν και δεν χάνουμε τις ελπίδες μας για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Best of internet