Quantcast
THE STREAM

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου αποδεικνύει ότι μας ψεκάζουν σε νέο κείμενο της

Η λαοφιλής συγγραφέας του «Κελαριού της Ντροπής» αποφάσισε να το ρίξει σε μια ειδικού τύπου ακαδημαϊκή καριέρα


THE NEWSROOM · 22 Μαΐου 2019

Μια ενδιαφέρουσα κατεύθυνση έχει πάρει για τα καλά στην κοσμοθεωρία της η αγαπημένη συγγραφέας αυτού του site , Χρυσηίδα Δημουλίδου. Η πιο εμβληματική Ελληνίδα από όλο το παγκόσμιο ρόστερ των τεχνιτών του λόγου έχει δείξει εδώ και χρόνια πως προβληματίζεται κάθε φορά που υπάρχει αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα (και όχι μόνο) και μάλιστα πως δεν είναι ένα άβουλο πρόβατο που θα πιστέψει ότι την αφήνει ο ΥΠΟ.

Κάπως έτσι, οι εδώ και χρόνια διατυπωμένες σκέψεις της εθνικής μας συγγραφέως ότι μας ψεκάζουν βρήκαν ένα φιλόξενο σπίτι για περαιτέρω συζήτηση και ανάλυση. Μιλάμε φυσικά για το εκλεκτό γκρουπ «ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ = ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ = ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ», το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε στεγάζει τα πιο φωτεινά μυαλά της χώρας, ενώ αυτή ήταν η σχετική δημοσίευση:

Η τελευταία συνεισφορά της Χρυσηίδας αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής επιμορφωτικά στοιχεία:

«Οι αεροψεκασμοί γεμίζουν το σώμα μας με αλουμίνιο μεταξύ πολλών άλλων. Μην απορείτε που το αλτζχάιμερ θερίζει. Όταν το αλουμίνιο περνάει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό ενώνεται με πρωτεΐνες και επιτίθεται στην μυελίνη, την μόνωση των νεύρων. Έτσι δημιουργούνται εκατομμύρια βραχυκυκλώματα στα νεύρα. Για αυτό το αλτζαχάιμερ μοιάζει σαν να έχει μπερδέψει κανείς τα συρτάρια της μνήμης.Είναι αποτέλεσμα των ψεκασμών. Μάλιστα είναι μια από τις πολλές αρρώστιες που δεν υπήρχαν προπολεμικά, όπως η χρόνια κόπωση.»

Υπάρχει και το απαραίτητο mention στην αναγκαία επανάσταση κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων:

«Η μηχανή νοητικού ελέγχου της Νέας Τάξεως Πραγμάτων θα καταρρεύσει όταν οι πολίτες επιβάλουν την κατάργηση της Ναζιστικής φθορίωσης του νερού και τα τοξικά ψεκάσματα.»

Συνοδεύεται δε από αυτή την εικόνα:

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως το ακαδημαϊκό κοινό υποδέχτηκε με ενθουσιασμό το paper της Χρυσηίδας:

Ας τρέμει ο Πάολο Κοέλιο, την επόμενη φορά που θα τσακιστεί από τη Χρύσα θα είναι με αυστηρά επιστημονικά επιχειρήματα.

Best of internet