Quantcast
THE STREAM

Το Θηρίο αράζει με τον Σταύρο Θεοδωράκη επειδή η φάση είναι βγες βίντεο με έναν ράπερ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εγκαινιάζει την low bap περίοδο του Ποταμιού με την τελευταία του κίνηση


THE NEWSROOM · 21 Μαΐου 2019

Σε ένα μεγάλο rap battle από τα παλιά φαίνεται πως εξελίσσεται μέχρι και την τελευταία στιγμή η φετινή προεκλογική περίοδος. Το πρωτοπόρο Ποτάμι ήταν αυτό που είχε κάνει την αρχή μέσα στο Πάσχα με ένα σποτάκι τραπ-οειδούς ραπ, δυστυχώς χωρίς να πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στο μεταξύ κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι (όπου μεταξύ άλλων ζήσαμε και έναν άσχετο υποψήφιο να διασκευάζει το «ΜΑΜΑ»), μέχρι που κάποιος σήκωσε αποφασιστικά το γάντι που πέταξε ο Σταύρος Θεοδωράκης και το λυρικό Ποτάμι του. Αυτός ήταν ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., οι οποίοι κατάφεραν να συναντήσουν τη ΖΝ σχολή με έναν αψέχαστο τρόπο:

Τα stakes ανέβηκαν μετά από αυτό όπως καταλαβαίνετε και η πλευρά του Ποταμιού θα έπρεπε να βρει ένα ισχυρό χαρτί για να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να αντεπιτεθεί. Και αυτό ακριβώς έκανε, ανασταίνοντας έτσι και με έναν μάλλον απρόβλεπτο τρόπο την προαιώνια κόντρα του χάρκορ ραπ με το λόου μπαπ.

Δυστυχώς θα σας απογοητεύσουμε: Το Ποτάμι δεν κατεβάζει για υποψήφιο το Μιχάλη Μυτακίδη, κατά κόσμον BD Foxmoor. Ο Σταύρος το πάλεψε πάντως για κάτι κοντινό, αλλά στα μέτρα του και έτσι κατέληξε να συναντιέται με τον Κώστα Δράκουλα, κατά κόσμον Θηρίο, ο οποίος σε περίπτωση που κάνατε κοπάνα στα μαθήματα low bap, υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Βαβυλώνα.

Οι δύο άνδρες μάλιστα έπιασαν όλα σχεδόν τα Ποταμίσια στερεότυπα, φωτογραφιζόμενοι στο περίπτερο του Ποταμιού στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στην Αθήνα, αν και όχι καβάλα σε Lime. Υπήρξε και πολιτική τοποθέτηση προϊόντος, φυσικά, όταν ο Σταύρος (ο οποίος τερμάτισε τη fellow humans φάση με μπλουζάκι Game of Thrones) ρώτησε το Θηρίο «Τι ψηφίζουν οι ράπερ;».

Η απάντησή του λογικά εγκαινίασε την εποχή του φιλελευθεράπ:

«Σίγουρα όχι τον Αλέξη.»

Όπως πρόσθεσε μάλιστα, δε χρειάζεται να διαλέξει ανάμεσα σε «φασίστες ή λαϊκιστές – διοριστές», dissάροντας έμμεσα το αυτοσχέδιο σποτάκι του ΥΠΟΚΟΜΠΡΑ. Δείτε το βίντεο:

Η αλήθεια είναι πως τελικά εκπληρώθηκε ο τίτλος αυτού του κομματιού, αν και όχι με τον τρόπο που θα το περίμενε ο οποιοσδήποτε:

 

Best of internet