Quantcast
THE STREAM

Στα ιερά χώματα της Βόλβης προσκύνησε ο νεολαίος Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Κάποιοι δεν ξεχνούν ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να γίνει από κόμμα αρχηγικό, κόμμα αρχών


THE NEWSROOM · 20 Μαΐου 2019

Δεν το μάθαμε τώρα πως ο Βαγγέλας Μεϊμαράκης, πέραν από λαϊκοδεξιός της καρδιάς μας, είναι και ευλογημένος με τη βοήθεια ενός πολύ ισχυρού επικοινωνιολόγου. Μας το θυμίζει τακτικά, καταρχάς με τις κάρτες με τη μουστάκα του που μας στέλνει κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα:

Η αλήθεια είναι ότι ο αυτός ο senior Νεοδημοκράτης έχει αποδείξει από παλιά ότι έχει τον τρόπο του με την επικοινωνία. Ακόμα και στις πιο ανορθόδοξες εκπομπές της τηλεόρασης, όπου μπόρεσε να απαντήσει τα πιο καίρια πολιτικά ερωτήματα:

Αυτή τη φορά όμως ακόμη κι ο Βαγγέλας ξεπέρασε τον εαυτό του, αν και δεν είμαστε 100% σίγουροι αν το έκανε από πρόθεση. Στα πλαίσια της πανελλαδικής του περιοδείας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ βρέθηκε και στη Βόλβη. Και επειδή είναι μεγάλος, προφανώς αναφέρθηκε στην «κίνηση της Βόλβης»:

Αυτή την κίνηση που έγινε μυθική στην αγαπημένη μας ταινία που λέγεται «Ας περιμένουν οι γυναίκες»:

Να σημειωθεί εδώ πως η ιστορική αλήθεια είναι ελαφρώς διαφορετική, καθώς η κίνηση της Βόλβης δεν έγινε στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ του 1979 στη Χαλκιδική, αλλά το 1976. Εκεί είχε μοιράσει την προκήρυξή του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε μια ταβέρνα πάνω στη λίμνη Βόλβη, κληροδοτώντας στην ανθρωπότητα τη φράση “από κόμμα αρχηγικό, κόμμα αρχών“.

Όπως και να ‘χει, έμελλε να παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις.

Best of internet