Quantcast
THE STREAM

Μην ψάχνετε άλλο, αυτός είναι ο υποψήφιος με το απόλυτο προεκλογικό σποτ

Άλλοι δηλώνουν ότι είναι ικανοί και άλλοι το δείχνουν μπροστά στην κάμερα με βλέμμα cyborg


THE NEWSROOM · 20 Μαΐου 2019

Πολλά θαυμαστά πράγματα έχει χαρίσει στην πατρίδα μας και στο Luben.tv ο νομός Σερρών (1, 2 ,3), οπότε καμία έκπληξη δε μας προκάλεσε το ότι ο πιο intelligent υποψήφιος της χώρας κατεβαίνει σε έναν από τους δήμους του όμορφου νομού. Μιλάμε φυσικά για τον δήμο Εμμανουήλ Παππά και τον υπέροχο υποψήφιό του ονόματι Κώστας Σίκαλος, ο οποίος αποφάσισε να κάνει στο σποτάκι του μια επίδειξη των ικανοτήτων του, αλλά με τον κυριολεκτικό τρόπο που τόσο λείπει από τον πολιτικό στίβο της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σίκαλος δείχνει με βλέμμα πιο ανέκφραστο από του Κιάνου Ριβς τις ικανότητες του στο να λύνει έναν κύβο του Ρούμπικ μπροστά στην κάμερα. Όλα αυτά συμβαίνουν με τη συνοδεία απαλής μουσικής ενώ ο διαυγής υποψήφιος είναι καθισμένος στο γραφείο του, το οποίο και χρησιμοποιεί για το δεύτερο στάδιο της επίδειξης: Το πέταγμα ενός πλαστικού μπουκαλιού με νερό, το οποίο ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καταφέρνει να στήσει όρθιο με μία κίνηση.

Στη συνέχεια, έχουμε την αναγγελία της υποψηφιότητας με την κατάλληλη ρομποτική φωνή για να τονιστεί η αποτελεσματικότητα του υποψηφίου. Όπως καταλαβαίνετε, εμείς όχι απλά πειστήκαμε, αλλά άνετα θα κάναμε και μεταδημότευση μέχρι τον Εμμανουήλ Παππά για πάρτη του.

Δείτε το βίντεο, του οποίου ο τίτλος είναι «Ικανότητα – Πρόκληση – Αποτελεσματικότητα!», γιατί κάποιοι έχουν το όνομα αλλά έχουν και τη χάρη:

Η αλήθεια είναι ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να κατέβει μόνος του με μια παράταξη που να λέγεται Ρουμπίκωνας, αλλά θα περιμένουμε μέχρι την επόμενη φορά.

Best of internet