Quantcast
THE STREAM

H Ελένη Φουρέιρα (δεν) θα παίξει στο La Casa De Papel επειδή κάποια ζώα δεν πίστεψαν

Κυριολεκτικά ασταμάτητη είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια, η οποία επίσης σάρωσε τη Eurovision ντυμένη πολυέλαιος


THE NEWSROOM · 20 Μαΐου 2019

Με επιτυχία εκτυλίσσεται το σχέδιο της Ελένης Φουρέιρα να κατακτήσει τον πλανήτη Γη, αν εξετάσει κανείς τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών. Η δημοφιλής ντίβα από το Μεξικό, η οποία πρόσφατα έσπασε το box office της δημοσιότητας με τη συμμετοχή της σε κομμάτι μαζί με τον Snoop Dogg, φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει εκεί – για την ακρίβεια μάλλον δεν έχει σκοπό μέχρι να βγάλει το πρώτο single στο Ηλιακό Σύστημα ή κάτι τέτοιο.

Η αρχή ήταν η προχτεσινή της εμφάνιση – σφήνα στη Eurovision, όπου η Φουρέιρα σάρωσε το κοινό ντυμένη κάτι σαν πολυέλαιος με αστέρια, το οποίο ήταν αρκετά εντυπωσιακό ακόμη και για την ιστορία του θεσμού:

Και η ολοκληρωμένη εκδοχή του κομματιού, μαζί με άλλους βετεράνους του θεσμού:

Υπάρχει όμως και κάτι πιο εντυπωσιακό στα σκαριά, προκειμένου η συμπατριώτισσα του Πάντσο Βίγια και του Νέρι Καστίγιο να τινάξει κυριολεκτικά τη μπάνκα στον αέρα. Αυτές τις μέρες κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι πρόκειται να γίνει guest της Φουρέιρα στo Casa de Papel, τη Ισπανική σειρά του Netflix με τη ληστεία του νομισματοκοπείου, η οποία έχει γίνει αντικείμενο λατρευτικής αφοσίωσης στην Ελλάδα.

Οι φήμες ξεκίνησαν από ένα teaser στο Instagram της Φουρέιρα:

Το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν guest της Φουρέιρα στη σειρά αυτή καθαυτή (αν δεν αποκλείεται να το δούμε κι αυτό δηλαδή). Το όλο κόνσεπτ ήταν μια παραγωγή του Ισπανικού Netflix για την Eurovision σαν παρωδία του Casa de Papel, όπου η Betty Missiego που είχε κερδίσει τον διαγωνισμό για την Ισπανία 40 χρόνια πριν γίνεται νέος Προφεσόρ, με σκοπό να μαζέψει ένα team από Ισπανούς καλλιτέχνες που έχουν πάει στη Eurovision και να κλέψουν το τρόπαιο.

Στα πρότυπα και πάλι του Casa de Papel, ο καθένας παίρνει το όνομα μιας πόλης και πιο συγκεκριμένα αυτής στην οποία είχε γίνει ο διαγωνισμός όταν συμμετείχε. Όλα καλά μέχρι εδώ, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται η Φουρέιρα (η οποία λογικά ως Μεξικάνα συνδέεται με την Ισπανία λόγω των κονκισταδόρ, μάλλον δηλαδή), η οποία φέρει το όνομα Λισσαβώνα, για να πει στα Ισπανικά ότι «ούτε εμένα με ικανοποιεί η δεύτερη θέση», ενώ ταυτόχρονα φυσάει το μαλλί με ένα ανεμιστηράκι όπως στα λάιβ της.

Δείτε το βίντεο:

Πάντως η αλήθεια είναι ότι το Luben έχει ήδη σχεδιάσει εδώ και καιρό την ελληνική εκδοχή του Casa de Papel. Αυτή που χρειαζόμαστε:

Και πιο συγκεκριμένα το προφητικό crossover με τη Φουρέιρα:

Όπως και να’χει, αυτή είναι η φάση όταν ο πόνος των haters τείνει στο άπειρο:

Best of internet