Quantcast
THE STREAM

Η σαύρα Ζάκερπερκ σέλφαρε σήμερα στην Ακρόπολη, ο κόσμος αναρωτιέται αν τη βρήκε στο Airbnb

Η επίσκεψη του Μαρκ Ζάκερπερκ στον Ιερό Βράχο έγινε δεκτή ακριβώς όπως την περιμένατε και λίγο ακόμη


THE NEWSROOM · 17 Μαΐου 2019

Ακόμη πιο πολύ θα θυμηθούν σήμερα οι λαοί όλου του πλανήτη ότι όταν αυτοί μάζευαν αβοκάντο εμείς χτίζαμε Παρθενώνες – για την ακρίβεια θα τους το θυμήσει ο ίδιος ο άνθρωπος που μας έχει φέρει όλους πιο κοντά μεταξύ μας και πιο κοντά σε βίντεο με γάτες από ποτέ: Ο συνιδρυτής του Facebook, brand ambassador της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ρομποτικός άρχοντας των Σαυρόνιων και θανάσιμος εχθρός των προσωπικών σας δεδομένων και της Συνθήκης της Ρώμης που τα προστατεύει, Μαρκ Ζάκερπερκ. Το ζάπλουτο cyborg γιορτάζει την επέτειο των επτά χρόνων γάμου με τη γυναίκα του Πρισίλα Τσαν, οπότε αποφάσισαν να κάνουν στον εαυτό τους δώρο λίγο Παρθενώνα.

Δεν το εννοούμε κυριολεκτικά αυτό αγαπητοί φίλοι, παρότι μπορεί κανείς να αγχωθεί λίγο σε μια περίοδο όπου Μακεδονίες και πιθανώς και άλλες ελληνικές περιφέρειες έχουν μπει στο Airbnb. Παρότι πιθανώς να μπορούσαν να αγοράσουν ένα μέρος των μετοχών της Ακρόπολης, το μεγιστανικό ζεύγος αρκέστηκε στο να ανέβουν μέχρι τον Παρθενώνα σαν κοινοί θνητοί και να βγάλουν και μια σέλφι.

Στο Instagram:

Και στο Facebook:

Homo Sapiens του πλανήτη έσπευσαν άμεσα να αγκαλιάσουν θερμά την όμορφη στιγμή που μοιράστηκε μαζί τους ο ρομποτικός τους Βοεβόδας:

Αυτό που τράβηξε την προσοχή του Ελληνικού κοινού όμως ήταν μια λεπτομέρεια συγκεκριμένα στο Facebook-ικό check-in της σαύρας που έχουμε για overlord. Για κάποιο λόγο, το Facebook του Ζάκερπερκ αντί για τοποθεσία Παρθενώνα, έδωσε την κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη πατρίδα των απανταχού ψυκτικών:

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό ήταν το σύνθημα για τον πόλεμο των memes:

via Giwrgos Tsagko

via Nicolas Vlachos

via Giorgos Paliou

via Αλεκσάντερ Πλατς‎

Αν μπορείτε να τζογάρετε κάπου σε πιθανά Google searches, παίξτε το Airbnb σας στον όρο «Parthenon Lizards» (εξαιρετικός τίτλος για post punk μπάντα, επίσης) σήμερα και θα μας θυμηθείτε.

Best of internet