Quantcast
THE STREAM

O Sin Boy σκάει σαν Scorpion στον Αρναούτογλου, κάνει fatality στον Αντώνη Κανάκη

Η συνύπαρξη των δύο μεγάλων ανδρών στην εκπομπή του Αρναούτογλου ήταν πιο εξωφρενική κι από το καροτί χρώμα μαλλιών


THE NEWSROOM · 16 Μαΐου 2019

Πραγματικός βομβαρδισμός από πραγματάκια γίνεται από χτες αγαπητές φίλες και φίλοι. Την ίδια στιγμή που ο ΥΠΟΚΟΜΠΡΑ έκανε τον Αλέξη Τσίπρα μύστη της ελληνικής τραπ, μια άλλη παρεμφερής συνάντηση κορυφής μεταδιδόταν από την τηλεόραση του ΑΝΤ1: Έχοντας πάρει προφανώς φόρα από τη συνέντευξη με τον Light που έκανε πριν δύο μήνες, ο Τζίμι Φαλον των πλούσιων Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, καλώντας στο στούντιο τον Sin Boy, τον άνθρωπο που εισηγήθηκε σε μια νέα γενιά ελληνικού κοινού τη φράση «είναι ΜΑΜΑ».

Από την αρχή φάνηκε ότι τα πράγματα ξεκινούν ιδανικά, με βάση το look του Sin Boy:

Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο επιφανειακά – για την ακρίβεια έγιναν πολύ καλύτερα καθώς ο Sin Boy δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου τις δηλώσεις του:

Ακούσαμε επίσης δύο ενήλικους ανθρώπους να λένε και να ξαναλένε τη λέξη ΠΙΚΑΤΣΟΥ:

Ο Sin Boy μας πληροφόρησε επίσης ότι οι «μπάτσοι πλέον του ζητάνε αυτόγραφα για την κόρη τους»:

Κάπου εκεί είχαμε προς μεγάλη μας χαρά την ευκαιρία να δούμε τον Αρναούτογλου να χορεύει ΜΑΜΑ, αυτό δηλαδή που ψάχναμε όλη μας τη ζωή:

O Sin Boy μας εξήγησε επίσης την πηγή της έμπνευσής του:

Βέβαια ο Sin Boy δε μίλησε μόνο για τα βιντεοκλίπ. Μίλησε για το ρατσισμό που έχει δεχτεί ως παιδί Αλβανών μεταναστών, παρότι γεννήθηκε στην Ελλάδα:

«Γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά είμαι από την Αλβανία. Οι γονείς μου ήρθαν μετανάστες από την Αλβανία. Περάσαμε δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα βγάζω λεφτά και τρώμε όλοι. Έχω περάσει εποχές να τρώω ψωμί με λάδι και αλάτι. Οι Αλβανοί θα το καταλάβουν αυτό. Πολλοί μετανάστες Αλβανοί το έχουν περάσει αυτό το στάδιο, το έχω περάσει κι εγώ και είμαι περήφανος που το έχω περάσει γιατί με έχει κάνει πιο δυνατό.

Έχω βιώσει πάρα πολύ ρατσισμό στην Ελλάδα. Δεν με θέλανε οι γκόμενες γιατί ήμουν Αλβανός. Οι γονείς τους, τους λέγανε “μην κάνεις παρέα με αυτόν, είναι Αλβανός”.»

Επίσης έπαιξε μια φάση όπου ο Sin Boy έκανε μόνος του τον πρόεδρο, τον δικαστή και τους ενόρκους κατά του Αντώνη Κανάκη:

 

Το Ίντερνετ προφανώς δεν άφησε το γάντι που τους πέταξε το τρελό ντουέτο του THE 2NIGHT SHOW να πέσει κάτω:

via Alexandros Panagiot

Από θέαμα πάντως, η φάση της ελληνικής tv τελευταία είναι τζιτζί:

 

 

 

Best of internet