Quantcast
THE STREAM

Master Chef: O Παντελής της καρδιάς μας χάνει την ποδιά αλλά κερδίζει στην αγάπη

Ο ίσως πιο chill παίχτης που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση έχασε στην τελευταία του δοκιμασία και αποχώρησε από το Master Chef


THE NEWSROOM · 14 Μαΐου 2019

Η Δευτέρα 13 Μαΐου ήταν η αποφράδα μέρα που η χαλαρότητα κυριολεκτικά στέρεψε από το Master Chef, αγαπητές φίλες και φίλοι. Αυτό που θεωρούσαμε απίθανο και προσευχόμασταν σε κάθε chill θεότητα να αποφευχθεί τελικά συνέβη: O Παντελής Βούρος, κατά κόσμον Παντελής 420 και Νέμεση του Χάμπου Ενκουλί ηττήθηκε στην δεύτερη χτεσινή δοκιμασία κατά συνέπεια παρέδωσε την ποδιά του, αφήνοντας πίσω τους Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Πάνο Τόγια, Μανώλη Σαρρή και Χρήστο Μπάρκα.

Αυτός, ο άνθρωπος αυτός:

Η αλήθεια είναι πως παρότι αποτελεί την πιο λάου λάου φυσιογνωμία του reality, ο Παντελής έχασε πολεμώντας: Το πιάτο που τους έβαλε ο σεφ Γιώργος Βενιέρης δεν ήταν τίποτε λιγότερο από καραβίδα ποσέ σε νερό καρύδας και παναρισμένη σε μαύρο τραγανό ρύζι, σάλτσα κίτρινου κάρυ με γάλα καρύδας, ανανάς κορυφές σταμναγκάθι, πίκλα μελιτζάνα και νιόκι plantain, flakes καρύδας και φύτρες βασιλικού. Ναι, δεν είναι αστείο.

Τελικά ο Παντελής της καρδιάς μας απέσπασε την χαμηλότερη βαθμολογία, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει. Με αγέρωχο 420 στυλ, βεβαίως βεβαίως:

Για να δώσει στη συνέχεια το πρώτο του δημόσιο (και 100% αρχοντικό, με αυτοαναφορά στον Super Mario) post στο Instagram:

View this post on Instagram

Super Mario- Cookers version

A post shared by Padelis Vouros (@padelis_vouros) on

Η αποχώρηση του μουστακαλή Καλύμνιου δεν πέρασε έτσι, η αλήθεια είναι. Ο διαγωνιζόμενος ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς, στους συμπαίχτες τους, στους κριτές και στο κοινό, αν και σίγουρα όχι όσο η Σπυριδούλα.

Η αποθέωση ξεκίνησε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο:

Και συνεχίστηκε από τον κόσμο:

Ελπίζουμε τώρα να πάει να ανοίξει ένα μαγαζί συνεταιρικά με τον Χάμπο, το οποίο θα βρίσκεται προφανώς κάπου μεταξύ υψηλής μαγειρικής και Muppet Show.

Best of internet