Quantcast
THE STREAM

Κανείς δεν το ζήτησε αλλά τώρα υπάρχει Κρητικό trap στο YouTube

Το επίκεντρο του Ελληνικού thug life συναντιέται με τη σχολή ΥΠΟ με αγροτικό για limo


THE NEWSROOM · 13 Μαΐου 2019

Εθνικό προϊόν της χώρας μαζί με τη φέτα, το ΠΑΣΟΚ και τη φούντα πρέπει να θεωρείται από εδώ και πέρα η trap. Πριν πάθετε κάποιου είδους αλλεργικό σοκ, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το παρόν δημοσίευμα δεν έχει να κάνει με το «ΜΑΜΑ» του Sin Boy και σημαντικά περισσότερα από τον πληθυσμό της χώρας views που έχει σκοράρει, αν και σαφώς η κυκλοφορία του ενισχύει τους όρους της συζήτησης.

Οι οποίοι όροι της συζήτησης είναι ότι εν έτει 2019 και μετά από χρόνια στοργικής καθοδήγησης από τον μεγάλο τιμονιέρη ΥΠΟ, όλος ο κόσμος έμαθε και κάνει trap στην Ελλάδα. Μέσα στην μεγάλη ανάπτυξη που έχει γνωρίσει ο συγκεκριμένος μουσικός χώρος, αξίζει να σημειωθεί ότι ανέκυψε και το φαινόμενο «trap με τοπικό χρώμα», όπως πχ στην περίπτωση αυτών εδώ των ανορθόδοξων θαυμαστών του Πετρολούκα Χαλκιά:

Αν υπάρχει ηπειρώτικο trap, αντιλαμβάνεστε πως η λεβεντογέννα δε θα μπορούσε να μείνει πίσω. Eιδικά για μια πιο thug εκδοχή του είδους, καθώς στο κάτω κάτω δε μπορεί να πεις κανείς ότι λείπουν από την Κρήτη τα γκάνια.

Επίσης, το κρητικό touch έχει φανεί μαγικό στο παρελθόν, όταν έγινε η αντίστοιχη διασκευή του Tranquila:

Κάπως έτσι φτάνουμε στο hit που ακολουθεί. Το κομμάτι των UNCLE SAM (ft. AZVTOS) έχει ό,τι μπορεί να χρειάζεται κάτι για να κάνει represent τα Ζωνιανά: Αγροτικά, κάμποσα Καλάσνικοφ, τις απαραίτητες κουκούλες, κάτι πιστόλια για να μην παραβαρύνει το κλίμα και μια ταμπέλα που να αναφέρονται τα Ζωνιανά.

Το υπόλοιπο είναι συνεπές με τα βασικά guidelines του είδους, με το επίμαχο στίχο του ρεφρέν να είναι το «η σφαίρα ένα ευρώ». Το έχουν γράψει και σε πίνακα για να μη μπερδευτεί κανείς:

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να πούμε βέβαια ότι η γνώμη του κοινού για το Ζωνιανά trap είναι κάπως μοιρασμένη:

Best of internet