Quantcast
THE STREAM

Ο Νίκος Ρωμανός εξηγεί τον στίχο «έχω φάει παράλογο κόλλημα, θα κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα»

Ο Νίκος Ρωμανός είναι ο μεγάλος καλλιτέχνης που δε φοβήθηκε τίποτα και έκανε ρίμα το κόλλημα με τα Ιεροσόλυμα


THE NEWSROOM · 7 Μαΐου 2019

Όλοι έχουμε στο βιογραφικό μας κάποιο εξωφρενικά υπέροχο ή υπέροχα εξωφρενικά cringe σκηνικό, το οποίο ιδανικά προέρχεται από την πενταήμερη ή τα πρώτα έτη στο πανεπιστήμιο και ακόμη πιο ιδανικά, θα αποκαλυφθεί από το μελλοντικό μας βιογράφο πολλά χρόνια αφού αποχαιρετήσουμε το μάταιο αυτό κόσμο. Βασικά αγνοήστε την ύπαρξη βιογράφου, το θέμα είναι να μείνει πιο βαθιά θαμμένο στη Γη από τις κρυφές στοές των Σαυρόνιων.

Από την άλλη δεν είμαστε και όλοι (ακόμη) υποψήφιοι βουλευτές, όπως συνέβη στην περίπτωση του υποψήφιου βουλευτή και τέως αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ, Νίκου Ρωμανού. Όπως φαίνεται, ο κ. Ρωμανός είχε κάνει μια απόπειρα να στραφεί στην τέχνη στο παρελθόν, πριν τον κερδίσει η πολιτική, με το στυλ που λάνσαρε να είναι 100% legit για τα «Παρατράγουδα», το θρυλικό talk show της Ανίτας Πάνια, αν και η επίμαχη εμφάνισή του ήταν στην τηλεοπτική εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη:

Το παρελθόν του νέου καλλιτέχνη έχει καταγράφει και στο YouTube, όπου μπορείς κανείς να ακούσει το κομμάτι του με τίτλο «Ιεροσόλυμα», το οποίο έχει και ιδιαίτερα λυρικούς στίχους, αν και δε συστήνεται ακριβώς για τη θρησκόληπτη ξαδέρφη της γιαγιάς σας:

«Εσύ έχεις αέρα και πόδια ψηλά,
μουράτο αμάξι, κυριλέ προστυχιά.
Μουράτο αμάξι, κυριλέ προστυχιά,
εσύ έχεις αέρα και πόδια ψηλά.

Μαζί σου έχω φάει παράλογο κόλλημα,
θα πάω να κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα.
Θα πάω να κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα,
μαζί σου έχω φάει παράλογο κόλλημα.»

Η πίεση των κακών ανθρώπων ανάγκασε τελικά τον Νίκο Ρωμανό να μας εξηγήσει μέσω OPEN TV ότι  το κομμάτι αυτό δεν προέκυψε απλά από τη θεία έμπνευσή του, αλλά χρειάστηκαν πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά και ένσημα στο Αθήνα 2004 (τώρα εξηγούνται όλα) για να προκύψει αυτό το έπος:

Πάντως αν μη τι άλλο έδωσε έμπνευση σε νέες γενιές στιχουργών:

 

Best of internet