Quantcast
THE STREAM

Πάνω σε περίπτερο του Πατούλη έπεσε απρόσεχτος διάδρομος τυφλών σε πεζοδρόμιο

Ο μεγαλόψυχος περιφερειάρχης όμως ήταν αυτός που έκανε πίσω


THE NEWSROOM · 6 Μαΐου 2019

Με υπερβάλλοντα ζήλο φαίνεται ξεκίνησε την προεκλογική του καμπάνια ο χρυσελεφάντινος υποψήφιος περιφερειάρχης, Γιώργαρος Πατούλης. Από την άλλη έκανε και με το παραπάνω πράξη το slogan της εκστρατείας που δηλώνει ότι ο Γιώργαρος «μπορεί να κάνει έργο» (από την άλλη μπορεί και όχι, έτσι είναι η ζωή μας, απρόβλεπτη), αποδεικνύοντας ότι η δύναμη της αριστείας είναι τόση που να μπορεί να εκπλήξει ακόμη και τους ίδιους τους φορείς της.

Αυτή τη φορά, ο επίδοξος αντικαταστάτης της Ρένας Δούρου κέρδισε λίγες ακόμη στιγμές δημοσιότητας για ένα από τα περίπτερα που στήθηκαν για λογαριασμό της παράταξης, η οποία φέρει το ομολογουμένως αναντίστοιχο για έναν Πατούλης όνομα «Νέα Αρχή για την Αττική». Οι Πατούλης hools, προφανώς στην φούρια τους να φτάσει το όνομα του μεγάλου ανδρός στα πέρατα της Αττικής, δεν άντεξαν να μην τοποθετήσουν ένα από τα περίπτερα πάνω σε έναν οδηγό όδευσης τυφλών, με την ελπίδα ίσως ότι θα μπορέσουν τουλάχιστον πολιτικά να δουν το φως το αληθινό.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα αυτού του οργασμού προεκλογικής δραστηριότητας:

Όπως αντιλαμβάνεστε, κάποιοι κακοί άνθρωποι δεν έχασαν την ευκαιρία να του επιτεθούν, ζηλεύοντας το δίχως άλλο το ότι έχει τόσο φιλότιμο προσωπικό από κάτω του. Ο μεγαλόκαρδος Μαρουσάρχης όμως έδειξε για άλλη μία φορά την πάστα του με την επόμενη κίνηση του, αποσύροντας το περίπτερο του αντί να αποσυρθεί ο διάδρομος, ο οποίος στο κάτω κάτω είναι λιγότερο πλατύς.

Ο Γιώργος Πατούλης το άφησε να γνωστοποιηθεί με προσωπικό tweet:

Ελπίζουμε σε ανταπόδοση της απώλειας του συγκεκριμένου περιπτέρου να εγκριθεί ένα κονδύλι για να δούμε το πρόσωπο του Πατούλη στον ουρανό μέσω ζέπελιν, ή ακόμη να χαραχθεί και στην επιφάνεια του φεγγαριού για να γίνουμε οι νύχτες μα ακόμη πιο μαγικές.

Best of internet