Quantcast
THE STREAM

Οδηγός παιδικής εξομολόγησης μοιράστηκε σε μαθητές της Ισλαμικής Δημοκρατίας της Λέσβου

Το κράτος φροντίζει έτσι ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες να γίνουν μια μέρα υπεύθυνα μέλη της θεοκρατίας της χώρας


THE NEWSROOM · 19 Απριλίου 2019

Μια σίγουρα επιμορφωτική εμπειρία είχαν σήμερα οι μαθητές σε λύκειο ενός από τα μεγαλύτερα νησιά του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας: Την όμορφη Λέσβο. Για τις μαθήτριες και τους μαθητές σήμερα ήταν η μέρα της γνωστής γιορτής της παιδαγωγικής που λέγεται εκκλησιασμός, όμως η συγκεκριμένη εκδρομή στην εκκλησία σίγουρα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς περιείχε ειδικό κουίζ αμαρτίας.

Ναι αγαπητές φίλες και φίλοι, η Εκκλησία της Ελλάδος ξέρει από σύγχρονη επικοινωνία και παίζει μπαλίτσα με τα πιο πρωτοποριακά μέσα, όπως αποκαλύπτει ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ που πήραν στα χέρια τους τα λυκειόπαιδα. Ο οδηγός είναι χωρισμένος σε ειδικές ενότητες, οι οποίες περιέχουν αρκετές ερωτήσεις η καθεμία, με σκοπό προφανώς οι μαθητές να αναπτύξουν τη σκέψη τους ώστε να γίνουν μια μέρα ωφέλιμοι πολίτες για τη θεοκρατία μας.

Έτσι, η ενότητα «Αμαρτίες γλώσσης» ρωτάει «Μήπως τραγουδάς αισχρά τραγούδια που ακούς στο ραδιόφωνο», η ενότητα «Αμαρτίες ματιών» ανερωτιέται «Μήπως βλέπεις άσχημα έργα στην τηλεόραση» και η κατηγορία με το ιδιαίτερα kinky όνομα «Αμαρτίες ποδιών» ρωτάει «Μήπως δεν πηγαίνεις κάθε Κυριακή στην Εκκλησία και στο κατηχητικό». Όπως καταλαβαίνετε, έχει αμαρτίες για κάθε γούστο.

Αυτό είναι το περίφημο φυλλάδιο, του οποίο έδωσαν και οι ίδιοι οι μαθητές στους καθηγητές, προφανώς εντυπωσιασμένοι:

Πάντως η ενότητα «Αμαρτίες ποδιών» πιστεύουμε πως θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο.

(πηγή)

 

 

 

Best of internet