Quantcast
THE STREAM

Ο Κώστας Σόμμερ κατεβαίνει για ευρωβουλευτής με τον Βασίλη Λεβέντη, μήπως πονάτε;

Ο γνωστός ντούκης ηθοποιός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την Ένωση Κεντρώων για τις ευρωοεκλογές του 2019


THE NEWSROOM · 18 Απριλίου 2019

Τη μία υποψηφιότητα που θα κυριεύσει όλες τις άλλες υποδεέστερες κατάφερε να στρατολογήσει τελικά ο τιτάνας Βασίλης Λεβέντης, επανορθώνοντας (οκ, περίπου) για την μη επιτυχημένη τελικά κάθοδο του Μένιου Φουρθιώτη στις εκλογές. Το τραύμα είναι νωπό, όμως η σημερινή είδηση θα γιάνει την πληγή μας και κάτι ακόμη, καθώς αυτό που μάθαμε σήμερα είναι ότι η Ένωση Κεντρώων θα μετρήσει τον Κώστα τον Σόμμερ.

Είναι απαραίτητο να σας υπενθυμίσουμε εδώ πως ο Κώστας ο Σόμμερ έφτασε πολύ κοντά στο να παίξει στο Prison Break, έχασε όμως την ευκαιρία του επειδή ήταν υπερβολικά ντούκι, σύμφωνα με τον ίδιο:

Χρειαζόμαστε όμως μερικά ντούκια στην Ευρωβουλή, οπότε ο Βασίλης Λεβέντης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έτσι συναντήθηκε σήμερα με τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων και αποφάσισαν από κοινού τη συνεργασία τους.

Ζήτησαν μάλιστα από τα αρχαία πνεύματα του ΠΑΣΟΚ να ευλογήσουν την νέα προσπάθεια, αν κρίνουμε από τον Γιώργο Παπανδρέου τον original που βρέθηκε πίσω από τη φωτογραφία των δύο ανδρών. Σχετικά με το βιογραφικό του, πέρα από μια μεγάλη πορεία (συγκρίσιμη με αυτή του Μάο Τσε Τουνγκ) σε σπουδαία δραματουργήματα όπως τα «Της Αγάπης Μαχαιριά» και «Η Αγάπη Ήρθε Από Μακριά», ο Κώστας Σόμμερ έχει την ικανότητα να πραγματοποιεί και αυθόρμητα TEDx με προφορά Μεξικανού drug dealer:

Επίσης όχι απλά έχει τοποθετηθεί υπέρ της υπευθυνότητας και υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, αλλά το έχει κάνει με το πιο φάμπιουλους outfit που μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους:

Μπορεί να περηφανεύεται επίσης για το ότι έχει ένα πρωτοtrap άσμα αφιερωμένο στον ίδιο από άγνωστους θαυμαστές:

A

 

 

Best of internet