Quantcast
THE STREAM

«Είναι ηλίθιοι τεμπέληδες»: O Έκτορας Μποτρίνι κήρυξε πόλεμο στους influencer, για κάποιο λόγο

Το τιμημένο επάγγελμα της Σίσσυς Ζουρνατζή πρέπει να αντιμετωπίσει τώρα και τις εχθροπραξίες του δικαστή σεφ


THE NEWSROOM · 18 Απριλίου 2019

Ένα battle σημαντικότερο από το El Clásico, τη μάχη του Μαραθώνα, το ντέρμπι αιωνίων μεταξύ Jedi και Sith ή ακόμη κι από τη σύγκρουση του Χάμπο Ενκουλί με τον Παντελή στο Master Chef εξελίσσεται από χτες, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ένας πολύ γνωστός σεφ αποφάσισε για κάποιο σίγουρα πολύ σοβαρό λόγο να ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου και να κηρύξει τον ανένδοτο αγώνα εναντίον των influencer, με την υπόλοιπη ανθρωπότητα να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα με κομμένη την ανάσα.

Πιο συγκεκριμένα, είναι ο Έκτορας Μποτρίνι αυτός που αποφάσισε να γίνει ο αμείλικτος διώκτης του επαγγέλματος που τίμησε και τιμάει η Σίσσυ Ζουρνατζή. Παρότι οι influencer δεν περνάνε και την καλύτερη περίοδο της σύντομης ζωής του επαγγέλματος, καθώς η μοίρα τους φιλοδώρησε με κάμποσα σκληρά πλήγματα το τελευταίο διάστημα (1, 2, 3, 4), ο σεφ αποφάσισε να εγκαταλείψει τις σέλφι με στολή μάγειρα για να θυμηθεί τον αξιαγάπητο περσόνα του ως ΕΠΟΠ δεκανέας (συνδετικό στις δύο ιδιότητες το προβλεπέ καπελάκι) και να τους δικάσει όλους ως «ηλίθιους τεμπέληδες».

Αυτό ήταν το κατεβατό στο Instagram:

«O influencer είναι στην ουσία ένας ηλίθιος τεμπέλης, που βγάζει χρήματα επωφελούμενος από την ηλιθιότητα κάποιων πάμπλουτων που δεν είναι σε θέση να διαλέξουν μόνοι ούτε ένα ζευγάρι παπούτσια για ηλίθιους.»

Θα δεχόμασταν να στοιχηματίσουμε ότι χάρηκε αρκετά με το κειμενάκι του ώστε να το διαβάσει (μόνος του) δυνατά μπροστά σε έναν καθρέφτη. Με αυτό το ύφος, φυσικά:

Ελπίζουμε πάντως να συγκρατηθεί και να δεχτεί να τους βάλει σε ένα στρατόπεδο εργασίας και επανεκπαίδευσης (με διοικητή τον ίδιο) ώστε να ενσωματωθούν με ομαλό τρόπο στην κοινωνία, αντί ξεκινήσει μόνος του να τους μακαιρώσει όλους:

 

Best of internet