Quantcast
THE STREAM

Πνευματικά δικαιώματα για το ΕΝΚΟΥΛΙ θέλει να κατοχυρώσει ο εντερπρενέρ Χάμπος

Ετοιμαστείτε για το μεγάλο σπαμάρισμα από προϊόντα Koulilife στα social media μετά τις επιχειρηματικές κινήσεις του Χαράλαμπου


THE NEWSROOM · 17 Απριλίου 2019

Μπορεί το όνομα Χαράλαμπος Κοτσώνης να μη σας κάνει κάποιο κλικ, μπορεί πάλι στο άκουσμα του το μυαλό σας να σχηματίζει αμέσως την φράση ΕΝΚΟΥΛΙΑΥΤΟ, το σίγουρο είναι ότι ο Χάμπος έχει πολλά ταλέντα εκτός από τη μαγειρική και το να εκνευρίζει τον Παντελή και τους θεατές του Master Chef. Έτσι κι αλλιώς είναι σίγουρο πως έχει αποκτήσει και κάμποσους θαυμαστές, ειδικά αφότου κατάφερε να επιστρέψει θριαμβευτικά από τον μαγειρικό Netherworld.

Ένα από αυτά είναι η επιχειρηματικότητα και μάλιστα στην πιο extreme εκδοχή της: Ο Κύπριος υποψήφιος για τον τίτλο του Master Chef αποφάσισε όχι απλά να μην πτοηθεί από το ότι έγινε meme (ούτε ο Παντελής μάσησε όταν έγινε άλλου είδους meme, εδώ που τα λέμε) ως ΕΝΚΟΥΛΙ, αλλά να το εκμεταλλευτεί κι εμπορικά ως γνήσιος εντερπρενέρ.

Σε περίπτωση που είχατε πάει κάποιο ταξίδι για δουλειές στο γαλαξία της Ανδρομέδας  τώρα τελευταία και δεν έχετε πάρει πρέφα, μιλάμε για αυτό το σκηνικό:

Για την ακρίβεια, το να λανσάρει το δικό του ποτήρι – θερμός με slogan πάνω του το «ΕΝ ΚΟΥΛΙ?» δεν ήταν αρκετό. Αυτό είναι το επίσημο κουλί brand, για να μη σας πουλήσουν καμιά μούφα:

Μετά απο το τρόλαρισμα του Πάυλου Χαικάλη και του Πέτρου Φιλιππίδη για την ατάκα μου εν κουλί τούτο",με τον ζεν της…

Gepostet von Κοτσώνης Χαράλαμπος am Dienstag, 16. April 2019

Όχι όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό. Όπως μας ενημερώνει ο Χάμπος με νεότερη δημοσίευση στα social media του, είναι σε διαδικασία να κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα του «ΕΝ ΚΟΥΛΙ»:

«Ξανα Γεία σας, επειδη βλέπω οτι ζητάτε παρα πολλοι πληροφορίες για το αν πωλείται το ποτήρι μου κάπου! Μπορω να σας πώ οτι επειδη είμαι στην διαδικασία να πάρω τα πνευματικά δικαιώματα του “εν κουλί” , οποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το ποτήρι, ειναι η καλυτερη ποιοτητα που μποροσα να βρω και γίνεται μεσω της εταιριάς που συνεργάζομαι @gotshirtscy , στην Κύπρο, και γίνεται μεσω παραγγελίας για να ετοιμαστούν! Οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει και προσωπικο μήνυμα για να του πω περισσοτερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και την αποστολή-παραλαβή Κυπρο και Ελλαδα!»

View this post on Instagram

Ξανα Γεία σας, επειδη βλέπω οτι ζητάτε παρα πολλοι πληροφορίες για το αν πωλείται το ποτήρι μου κάπου! Μπορω να σας πώ οτι επειδη είμαι στην διαδικασία να πάρω τα πνευματικά δικαιώματα του "εν κουλί" , οποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το ποτήρι, ειναι η καλυτερη ποιοτητα που μποροσα να βρω και γίνεται μεσω της εταιριάς που συνεργάζομαι @gotshirtscy , στην Κύπρο, και γίνεται μεσω παραγγελίας για να ετοιμαστούν! Οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει και προσωπικο μήνυμα για να του πω περισσοτερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και την αποστολή-παραλαβή Κυπρο και Ελλαδα!

A post shared by Κοτσώνης Χαράλαμπος (@kotsonis_charalambos) on

Τελείωσαν τα ψέματα, τώρα πιθανώς μια μέρα να σκάσει μπροστά σας για να σας ζητήσει τα ρέστα ακόμη και για εκείνο το meme που τον κάνατε να μοιάζει με αλογάκι της Παναγίας, κάντε ό,τι προλαβαίνετε:

Best of internet