Quantcast
THE STREAM

900 χιλιάρικα για Wi-Fi σε λεωφορεία και τρόλεϊ εγκρίνει ο γαλαντόμος άρχοντας Νίκος Παππάς

Με τη σύνδεση 2030 οχημάτων του ΟΑΣΑ στο παγκόσμιο ίντερνετ μέσω wi-fi θα ξεκινήσει το ελληνικό Skynet


THE NEWSROOM · 17 Απριλίου 2019

«Με εκλογές μπροστά μας, αμέσως καλύτερα» φαίνεται πως είναι το σλόγκαν κάθε υπουργείου και δημόσιας υπηρεσίας όταν πρόκειται να διεκπεραιώσει έργα. Κάτι που φυσικά ισχύει με οποιαδήποτε κυβέρνηση, καθώς φαντάζεστε πόσο τραγικό θα ήταν να ολοκληρώσει μια παράταξη, ένα κόμμα ή και μια κυβέρνηση ολόκληρη όλες τις μεταρρυθμίσεις και τα έργα που έχει στο πρόγραμμά της από το πρώτο διάστημα της θητείας της, με αποτέλεσμα να μην το θυμάται κανείς μέχρι τις εκλογές.

Κι επειδή πράγματι η έτσι κι αλλιώς δεδομένη αχαριστία των Ελλήνων προς τους ευεργέτες τους δεν πρέπει να πριμοδοτείται, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενέκριναν με timing Διαμαντίδη όταν σηκώνεται για τρίποντο ένα κονδύλι για την εγκατάσταση Wi-Fi σε λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ, ένα πρόγραμμα το οποίο ακούστηκε πρώτη φορά από την παρούσα κυβέρνηση τον Ιανουάριο του 2018.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο υπουργεία ενέκριναν ένα κονδύλι 900.000 ευρώ για την εγκατάσταση Wi-Fi σε 2.030 οχήματα (λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ) του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε τις πολύ σοβαρές δουλειές μας χωρίς να χαλάμε τα πολύτιμα δεδομένα που έχουμε για να παίζουμε Candy Crush Saga. Σύμφωνα με πληροφορίες το όλο project παραπαίει ευρύτερα από το 2013, έχοντας πέσει λογικά σε κακό εκλογικό σερί για να εξελιχθεί ομαλά.

Αυτή (με ημερομηνία 12/4) είναι η σχετική απόφαση:

Με αυτό το ρυθμό, μέχρι τις εκλογές το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής θα έχει χορηγήσει κι από έναν premium λογαριασμό στο Pornhub σε κάθε (ενήλικο) πολίτη της χώρας.

 

 

Best of internet