Quantcast
THE STREAM

Το νέο σποτάκι της ΕΛΑΣ είναι κάτι σαν Πουτ δε Κοτ Ντάουν στο Κολοκοτρωνίτσι, με τη νεολαία

Η Ελληνική Αστυνομία γουστάρει Καφέ της Χαράς και θέλει να σαρώσει τα social media και αυτό βγαίνει και στον κόσμο


THE NEWSROOM · 15 Απριλίου 2019

Τον εαυτό της κατά 700 γαμημένα έτη φωτός ξεπέρασε η Ελληνική Αστυνομία με το σποτάκι που έβγαλε για την οδική ασφάλεια εν όψει Πάσχα. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη δώσει δείγματα γραφής με τις διάφορες απόπειρές της σε Twitter και Facebook, όμως αυτή τη φορά αποφάσισε να το γυρίσει σε σποτάκι στο YouTube, με τη φιλοδοξία του σκηνοθέτη όμως να είναι το αριστούργημά του να φτάσει τουλάχιστον στο Χόλιγουντ.

Το setting είναι το εξής: Όλα κυλάνε ήσυχα στο ήσυχο χωριό Καρυά Αργολίδας. Σε περίπτωση που σας λέει κάτι το όνομα, είναι γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο: Πρόκειται για το χωριό που γυρίστηκε το Κολοκοτρωνίτσι. Προφανώς η ΕΛ.ΑΣ. και ο σκηνοθέτης ήθελαν να αποτίσουν έναν φόρο τιμής στον μεγάλο auteur σκηνοθέτη Χάρη Ρώμα, γιατί η αισθητική της φάσης έχει χτυπήσει 100% τη φλέβα Πελοπόννησος.

Στο σποτάκι βλέπουμε λοιπόν έναν κεφάτο μουστακαλή αστυνομικό ονόματι Αναστάση να μοιράζει κλήσεις χοροπηδώντας σαν αργολικό καγκουρό την ώρα που ο ήλιος λάμπει και οι παππούδες παίζουν τάβλι στα καφενεία. Κάποια στιγμή τον φωνάζει αγανακτισμένος ο διοικητής του, με σκοπό να του εξηγήσει τι ακριβώς έχει χαράξει στις κλήσεις που έδωσε.

Για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε, παίζει ο εξής διάλογος, με προφορά πιο πλαστική από τηγανητή πατάτα ΜακΝτόναλντς:

– Φατσούλες Αναστάση;;; Φατσούλες;;;

– Δεν είναι φατσούλες, είναι ΙΜΟΤΖΙ!

Προφανώς ο διάλογος τελειώνει με τη φράση «άσ’τα επικοινωνιακά». Το οποίο δεν είναι τόσο σπουδαίο όσο το «άσε τα φιλοσοφικά» του Φουσέκη, αλλά φτάνει πολύ κοντά.

Δείτε το βίντεο:

Ελπίζουμε να προλαβαίνουμε να δημιουργήσουν κάτι αντίστοιχο με το παρακάτω μέχρι το Δεκαπενταύγουστο:

Best of internet