Quantcast
THE STREAM

Fuego με πυρσό στην πρώτη κυρία της Ρουάντα πήγε να βάλει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ λόγω αφηρημάδας

Όταν το να μην βάλεις φωτιά στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου φαντάζει ακατόρθωτο επειδή έπαθες blue screen


THE NEWSROOM · 11 Απριλίου 2019

Άλλο ένα (τουλάχιστον) χαριτωμένο βίντεο με πρωταγωνιστή το blooper με πόδια που λέγεται Ζαν Κλοντ-Γιούνκερ είχαμε τη χαρά να δούμε, το οποίο αυτή τη φορά μάλιστα προέρχεται από την Ρουάντα της Αφρικής. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ισχυρός υποψήφιος για πρώτο ρόλο remake ταινίας με τον Λέσλι Νίλσεν πήγε ως τη Ρουάντα για να παραβρεθεί την Κυριακή στην τελετή για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη γενοκτονία στην αφρικανική χώρα.

Στο τελετουργικό θα συμμετείχε ο ίδιος ο Γιούνκερ μαζί με τον πρόεδρο της χώρας Paul Kagame, και την Πρώτη Κυρία Jeannette Kagame. Ο ρόλος του υψηλόβαθμου τρίο θα ήταν να ανάψουν με δάδες το μνημείο με τη «Φλόγα της Ελπίδας». Μέχρι κάποιο σημείο όλα πήγαιναν καλά, μέχρι την ώρα που ο Γιούνκερ έπρεπε να γυρίσει προς τα πίσω.

Κάπου εκεί ο 64χρονος φίλος μας έπαθε ένα φοβερό blue screen, από αυτά παθαίνουμε συνήθως το πρωί όταν πρέπει να κάνουμε σύνθετα πράγματα χωρίς να έχουμε πιει καφέ. Έτσι, την ώρα που έπρεπε να γυρίσει στη θέση του, ο Ζαν Κλοντ φάνηκε να ξεχνά ότι έχει ένα αναμμένο μαρκούτσι στο χέρι του, οπότε έφτασε πάρα πολύ κοντά στο να φλογίσει την κ. Kagame.

Τελικά ευτυχώς για τον ίδιο και για όλους, δεν τα κατάφερε. Δείτε το βίντεο:

Στο μέλλον μπορεί πάντως να διασκευάσει το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα για να μείνει μια πιο fabulous απόχρωση στο όλο event.

 

Best of internet