Quantcast
THE STREAM

Χαλαρά με γνωστό ναζί ιερέα φάνηκε να αράζει ο πρ. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής

Άμα είναι να ζητιανέψεις ψήφους από τους χριστιανοταλιμπάν, γιατί να μην απευθυνθείς απευθείας στον καλύτερο


THE NEWSROOM · 11 Απριλίου 2019

Τον τίτλο του ήρωα της χτεσινής μέρας κέρδισε με το σπαθί του ο πρώην υπουργός και νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος αγνοώντας κάθε ενδοιασμό που μπορεί να σταματούσε κάποιον πιο φλώρο, αποφάσισε στα πλαίσια της περιοδείας του στην Αχαΐα να πάει μια βόλτα στην αληθινή πηγή των ψήφων. Είναι γνωστό έτσι κι αλλιώς πως Ελλάδα χωρίς χριστιανοταλιμπάν δε γίνεται, οπότε ο Κουρουμπλής αντί να κάτσει να μαλώσει πήγε και μια βόλτα από το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων «O Άγιος Χαράλαμπος» στο Αίγιο, όπου εντελώς κατά τύχη έπεσε πάνω στον Αμβρόσιο.

Δεν ξέρουμε αν ήταν η μακροπρόθεσμη επίδραση του μαζούτ στο οποίος μας πρότεινε κάποτε να κολυμπήσουμε ο πρώην υπουργός, όμως αυτό ακριβώς έγινε. Όπως είπε με δικά του λόγια ο Κουρουμπλής στο Twitter, ο οποίος έβγαλε και τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες με τον γλυκό παππούλη της καρδιάς μας,  ο οποίος είναι τέτοιο γκανιάν στην κατηγορία του που κατάφερε μέχρι να καταδικαστεί για ρητορική μίσους:

«Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Αχαΐα, επισκέφθηκα το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος», το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου με υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος»

Προφανώς ο ηλικιωμένος τον οποίο ο Αμβρόσιος προσπάθησε να πετάξει έξω από αντίστοιχο ίδρυμα επειδή είναι ομοφυλόφιλος μάλλον χρειάζεται μια γρήγορη επανεκπαίδευση για να μάθει να δείχνει σεβασμό στον σεβασμιότατο. Σε περίπτωση πάντως που ξεχνάτε τόσο εύκολα, αφήνουμε εδώ ένα σύντομο CV.

Όπως αυτό το λυρικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη στο αρχικό κειμενό του σχετικά με τους ομοφυλόφιλους:

«Ε, λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρισχειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους που ζουν στα τρελοκομεία!»

Είχε πει επίσης το παρακάτω σε δικαστήριο. Το δικαστήριο, εντυπωσιασμένο λογικά από τα skills του, τον αθώωσε:

«Το «φτύστε τους» είναι το λιγότερο. Αν είχα όπλο, και μπορούσα από τον νόμο, θα το χρησιμοποιούσα να τελειώνουμε.»

Και στη συνέχεια:

«Αν παρόμοια φρασεολογία χρησιμοποιούσαν οι ναζί, τότε μπράβο

Αξίζει να σημειωθεί ότι από χτες ο Κουρουμπλής πρόλαβε και να απαντήσει για το χαμό που έγινε μετά το άγιο meeting. Στην απάντησή του μάλιστα βγήκε κι από πάνω, λέγοντας ότι στο παιχνίδι υπερατού «Συγχώρεση», η Δημοκρατία νικάει την Εκκλησία:

«Εγώ διαφωνώ περισσότερο από όλους με τον Αμβρόσιο και του το έχω πει. Αλλά πήγα εκεί και ήταν και ο ίδιος. Να ξέρετε ότι η δημοκρατία είναι πιο μεγαλόψυχη και από τους ιεράρχες και έχει πολύ μεγάλη ανοχή

Πάντως τουλάχιστον προστίθεται άλλη μια σημαντική φωτογραφία στο κόνσεπτ “παρεάκια πιο τρελά από το δικό σου”:

 

 

Best of internet