Quantcast
THE STREAM

Ο Ζερό των Vegas κατεβαίνει με Γερουλάνο, συγγνώμη αν σας πονάει

Κάνε με να ανέβω πιο ψηλά φαίνεται να ζήτησε ο Παύλος Γερουλάνος από τον Ζερό των Vegas


THE NEWSROOM · 11 Απριλίου 2019

Έχουμε χάσει το μέτρημα από καλλιτεχνικά entries στις τοπικές εκλογές, όμως η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Παύλου Γερουλάνου, του εκλεκτού της ΠΑΣΟΚαρας στο δήμο της Αθήνας, αξίζει σίγουρα μια αναφορά. Ένας από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ανακοινώθηκαν σε εκδήλωση στα Πετράλωνα ήταν και ο Έμιας Τζάνι, κατά κόσμον Zeraw, το οποίο είναι και το όνομα με το οποίο συμμετείχε στους Vegas.

Ναι, αυτούς τους Vegas:

Όπως δηλώνει ο ίδιος στο βιογραφικό του, είναι περήφανος «που μέσω της επαγγελματικής του ιδιότητας έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθά συμπολίτες του που έχουν ανάγκη στήριξης. Ονειρεύεται και επιζητά μια Αθήνα που θα έχει σωστές υποδομές, οργάνωση, περισσότερες παροχές και ευκαιρίες για όλους τους πολίτες της». Η δε καριέρα του πέρασε από πασίγνωστα hits των Vegas:

Στο χιτ των Tang Ram με τον σύντομο τίτλο και τα πρώτα βήματα του πιο γνωστού ψευδού MC της Μεσογείου:

Ο Ζερό υπήρξε επίσης στο BCC crew του αδικοχαμένου γίγαντα Ανδρέα «Λεκτικού Επεξεργαστή» Μαρνέζου (μαζί με τον Αργύρη από το “10 λεπτά κήρυγμα, αν έχετε το θεό σας).

Και ακόμη πιο λυρικά σκηνικά:

Εκτός από πρασινοφρουρούς MCs όμως το ψηφοδέλτιο του Παύλου Γερουλάνου περιλαμβάνει και άλλο ένα πανίσχυρο χαρτί. Μιλάμε φυσικά για την Άντζελα Ντέιβις των πάμφτωχων, Μαρία Καλογεροπούλου, ηγετική δύναμη πίσω από την δικαιωματική ΜΚΟ/παγίδα ΕΣΠΑ/installation που λέγεται Προχωράμε, το οποίο αποτελεί τον καλύτερο ίσως φίλο του Google Translate στη χώρα, αν κρίνουμε από τις καθημερινές του τοποθετήσεις σε σπασμένα ελληνικά για κάθε είδους ζήτημα.

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ busy για τη βασίλισσα της αμηχανίας Μαρία Καλογεροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων εξερεύνησε τη σχέση μεταξύ ανδρικού προνομίου και μελιτζάνας:

Οι μελιντζάνες και η πατριαρχία…!

Gepostet von Maria Kalogeropoulou am Samstag, 23. März 2019

Μας είπε ότι κάποιο νοσοκομείο είχε το θράσος να μην την εξυπηρετήσει προσωπικά:

Περίμενα 2,5 ώρες για ασθενοφόρο σφαδάζοντας στον πόνο για να πάρω μόνη μου σερνόμενη ταξί. Το δημόσιο σύστημα υγείας επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ απαξιωμένο όσο ποτέ.

Gepostet von Maria Kalogeropoulou am Sonntag, 7. April 2019

Και έδωσε και μια συνέντευξη στην καραφλή σουπερνόβα των προοδευτικών αντιλήψεων που λέγεται Κωνσταντίνος Μπογδάνος:

Καλημέρα στο παρεάκι!

Gepostet von Ναι, είσαι Ελευθεραγορίτης 1 am Samstag, 6. April 2019

Γενικά μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι η Ελλάδα δεν είναι η χώρα ίσων ευκαιριών αλλά με αυτά που βλέπουμε μπορεί και να το ξανασκεφτούμε.

Best of internet