Quantcast
THE STREAM

Master Chef: Ο Παντελής της καρδιάς μας γλεντάει επικά τον Πάνο Ιωαννίδη [VIDEO]

Επίσης η Ασημίνα ανακοίνωσε στον Πάνο ότι θα παντρευτούν, οπότε μπορούμε να πεθάνουμε ήσυχοι


THE NEWSROOM · 10 Απριλίου 2019

Κανονικό παιδικό πάρτι οργάνωσαν χτες οι παίχτες και οι κριτές του Master Chef, αν και παραδόξως όχι από μαγειρικής άποψης. Για την ακρίβεια το σκηνικό στο σπίτι των παικτών ήταν τελείως μπανάλ από γαστρονομικής άποψης, αν και οι συμμετέχοντες φαίνεται να το υπερδιασκέδασαν.

Ούτε το ότι οι Ντέιβιντ, Ζαχίρ και Θάνος είναι υποψήφιοι για αποχώρηση φάνηκε να μπορεί να ρίξει το ηθικό του στρατεύματος: Οι κριτές πήραν τα πατροπαράδοτα εφόδια που λέγονται σουβλάκια (λογικά για να τους κάνουν να τσιλάρουν και λίγο από την πολλή υψηλή κουζίνα) και μουσικά όργανα και έκαναν μια βόλτα ως το σπίτι των παικτών.

Εκεί έγινε ένα κανονικό παρτάκι νηπιαγωγείου: Το crew έφαγε, το έριξε έξω με αναψυκτικά, αν και δεν γνωρίζουμε αν έκαναν άγριες μείξης πορτοκαλάδας με κόκα κόλα, και επίσης ο Παντελής έπαιξε βιολί και ο Μανώλης κιθάρα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι έπεσε πολύ γέλιο, ειδικά όταν (σχεδόν κατά τύχη) προέκυψε μια αναπαράσταση των κριτών και της Ασημίνας (την τελείως legit εκδοχή του ρόλου ερμήνευσε ο Πάνος) από τους παίχτες.

Το highlight εκεί (όπως και την προηγούμενη φορά) ήταν ο Παντελής 420, ο οποίος επέλεξε να παίξει το ρόλο του Πάνου Ιωαννίδη. Δείτε το βίντεο

Πέρα από τις μιμήσεις και τη μαγειρική, το χτεσινό επεισόδιο είχε και μια στιγμή που θύμισε το (αδικοχαμένο) Power of Love, ένα ομολογουμένως ανίερο crossover. Αυτή ήταν το σημείο που η Ασημίνα αναλύει τον γάμο της με τον Πάνο στον ίδιο τον Πάνο, ο οποίος πρέπει να ομολογήσουμε εδώ πέρα ότι δείχνει την αρμόζουσα ψυχραιμία.

Ο γάμος θα γίνει κάπου στα τέλη του Ιούνη, όταν θα κοντεύει να τελειώσει το Master Chef, αν θέλετε να ραφτείτε από τώρα δηλαδή:

Best of internet