Quantcast
THE STREAM

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τον Αλέξη Γεωργούλη για ευρωβουλευτή Δυτικών Προαστίων

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον βρήκε το ταίρι που του έλειπε για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος


THE NEWSROOM · 10 Απριλίου 2019

Κάθε μέρα μια διαφορετική βόμβα έρχεται να σκάσει από τον φωτεινό ουρανό της ελληνικής σόου μπιζ στο βαρετό έδαφος της ελληνικής πολιτικής, αγαπητές φίλες και φίλοι. Τη μία μέρα είναι ο ΛεΠα, την άλλη είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, την παράλλη η Ραλλία Χρηστίδου – γενικά πολύς κόσμος φαίνεται να αποφάσισε να δράσει και κυρίως, να εκλεγεί για τα κοινά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως αποφάσισε να το απογειώσει με μια μεταγραφή αεροδρομίου για το ευρωψηφοδέλτιό του, επιλέγοντας τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος έγινε πασίγνωστος μαζί με ένα ιγκουάνα και κάμποσους άλλους ηθοποιούς, όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» του 2001. Από τότε έχουν περάσει κάμποσα χρόνια και ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πλέον 44 χρονών, όμως ο Τσίπρας ελπίζει πως εκτός απροόπτου, ο προερχόμενος από το Παρίσι του κάμπου ηθοποιός παραμένει αρκετά Δυτικών Προαστίων ώστε να συμβάλλει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά τα τρέχοντα, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι επίσης κριτής στο Your Face Sounds Familiar, αλλά έχει παίξει και στη δραματική σειρά «The Durrels in Corfu» του BBC One. Σε μια ακόμη πιο σουρεαλιστική τροπή των πραγμάτων, αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς, όπου αντικατέστησε τον Μάρκο Σεφερλή (!), κάτι πολύ λογικό μιας και είναι ολόιδιοι.

Η είδηση είχε ήδη “αποκαλυφθεί” από τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη, όταν αυτός μίλησε στο Kontra Channel:

Εμείς πάντως τον συμπαθούμε, τι άλλη στάση να κρατήσει κανείς απέναντι στον μοναδικό ίσως άνθρωπο που κόπηκε από Δημοτικό Συμβούλιο λόγω απουσιών.

Best of internet