Quantcast
THE STREAM

Ο Νίκος Παππάς σκάει καλεσμένος στο Τρία Μούτρα Late Night και μας γλεντάει μέσα στο σπιτάκι μας

Το πιο άμπαλο τρίο παρουσιαστών είναι και πάλι μαζί σας με έναν εκλεκτό καλεσμένο


THE NEWSROOM · 12 Απριλίου 2019

Νομίζατε πως θα γλιτώνατε τόσο εύκολα; Τα Τρία Μούτρα Late Night, η θρυλική παρέα του Λιάγκα των φτωχών Βαγγ, Χρήστου Κιούση των πλουσίων Μπιλ και Τσαγκ 420 επανέρχονται δυναμικά για να κάνουν το καλύτερο Late Night Show στο ελληνικό internet που είναι ταυτόχρονα χειρότερο γιατί δεν υπάρχει άλλο.

Το Τρίο Σόρος σε αυτό το επεισόδιο έχει μαζί του τον Νίκο Παππά: Έναν πραγματικό ΜΥΣΤΗ της πορτοκαλί θεάς, έναν άνθρωπο που δεν κωλώνει να απαντήσει στις πιο αμήχανες ερωτήσεις όπως «ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟΥ ΜΠΑΙΝΑΤΕ;»

Ο συνονόματος του διαστημικού συριζαίου υπουργού κάθησε υπομονετικά να κουβεντιάσει για όλα τα αμήχανα σκηνικά της εβδομάδας, που περιλαμβάνουν καθόλου συριζολούμπεν αλλά πολύ βαζελούμπεν. Μίλησε για εκατοστή φορά για την στήριξη του στην υπόθεση της Ηριάννας, για το γηπεδάκι που έφτιαξε στις φυλακές, για την αγάπη του στους Active Member και για πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο μονάκι στο οποίο εκμηδένισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν απο χρόνια στα Σεπόλια.

Δείτε την απολαυστική κουβέντα μαζί με τις πιο 420 ειδήσεις της βδομάδας, τα καλύτερα/χειρότερα βιντεο της επικαιρότητας που σχολιάζουν οι τρείς μυθοφυλακές και πολλά ακόμη σκηνικά:

 

Best of internet