Quantcast
THE STREAM

Οι Pyramidos έρχονται για ένα πανηγυρτζίδικο λάιβ στην Ελλάδα, επειδή το ζητήσατε

Το καλύτερο κλαρίνο της Ιαπωνίας και η μπάντα του θα εμφανιστούν στη χώρα μας αυτό το Μάιο


THE NEWSROOM · 8 Απριλίου 2019

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Λίγες μόλις μέρες νωρίτερα γράφαμε πως είναι χρέος των Ελλήνων promoters να φέρουν στη χώρα μας τους Ιάπωνες κλαρινοφιλέλληνες Pyramidos (ピラミッドス), οι οποίοι πολύ πρόσφατα μας χάρισαν μια απωανατολίτικη εκδοχή του διάσημου βουκολικού έπους «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί», έτσι ώστε οι συμπατριώτες του Ακίρα Κουροσάβα και του Γιοχέι Καζιγιάμα να ηγηθούν της μουσικής επένδυσης κάποιου πανηγυριού.

Τελικά το όνειρό μας δεν εκπληρώθηκε στο 100%, όμως ήμαστε αρκετά κοντά. Όπως ανακοίνωσε μέσω Facebook η μπάντα το Σάββατο, θα βρεθεί στη χώρα μας στις αρχές Μαΐου για μια συναυλία:

Greek Hello, everyone!We are happy to share the news!!At the beginning of May we have a concert in Greece!!!Details…

Gepostet von Pyramidos am Samstag, 6. April 2019

Παρότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το αν θα παίξουν μαζί με τη Γιώτα Γρίβα και τη Γωγώ Τσαμπά, όμως οι Έλληνες θαυμαστές των Pyramidos είναι ήδη στα κάγκελ(ι)α. Το γνωστοποίησαν μάλιστα με τα αντίστοιχα σχόλια:

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι Pyramidos έδωσαν πρόσφατα μια συνέντευξη στο Documento. Εκεί μεταξύ άλλων μας εξηγούν ότι μαθαίνουν για την Ελληνική κουλτούρα με τον πλέον επιστημονικά ενδεδειγμένο τρόπο, δηλαδή από το Youtube:

«Παίρνουμε ιδέες βλέποντας στο ΥouΤube βίντεο με βαλκανική μουσική. Επίσης, έχουμε πολλούς Έλληνες φίλους.»

Το επόμενο αναγκαίο βήμα πάντως είναι να ανακοινώσουν περιοδεία στο Ξηρόμερο Αγρινίου , μερικά πράγματα δεν μαθαίνονται από το Youtube.

Best of internet