Quantcast
THE STREAM

Αυτή η γιόγκα με λεμούριους που προσφέρει ξενοδοχείο στην Αγγλία είναι όλα όσα θέλουμε στη ζωή μας

Δεν έχουμε αισθανθεί ποτέ ξανά στη ζωή μας τόσο κοντά στη γιόγκα όσο τώρα


THE NEWSROOM · 4 Απριλίου 2019

Αν αισθανθήκατε ποτέ ότι υπάρχει μια έντονη έλλειψη από τη ζωή σας, η οποία μοιάζει, αλλά δεν είναι η γιόγκα με κατσίκες στην οποία αναφερθήκαμε πέρσι, τότε μάλλον είστε σε καλό δρόμο. Προσπαθώντας να πιάσει ακόμη και τα πιο μακρινά life goals που έχουμε, ακόμη κι αν δε τα ξέρουμε ακόμη, ένα ξενοδοχείο και σπα στην περιοχή Lake District της Αγγλίας αποφάσισε να πάει το πράγμα ακόμη πιο ψηλά, προσφέροντας μαθήματα λεμόγκα.

Πριν αναρωτηθείτε τι μαλακία είναι αυτή πάλι, αρκεί να πούμε ότι το λεμόγκα βγαίνει από τις λέξεις λεμούριος και γιόγκα. Αυτό πάλι με τη σειρά του δε σημαίνει απλώς ότι θα πάρετε τη στάση του λεμούριου, αλλά ότι θα αράξετε κάνοντας γιόγκα μαζί με τα συμπαθή ζωντανά, καθώς είναι μία από τις πιο special παροχές του ξενοδοχείου Armathwaite Hall, κοντά στο Keswick.

Για την ακρίβεια, όπως λέει ο Ρίτσαρντ Ρόμπινσον, ο οποίος είναι διαχειριστής του γειτονικού πάρκου άγριας ζωής, οι λεμούριοι είναι ιδανικοί συνοδοιπόροι στο ταξίδι αυτό:

«Όταν χαζεύεις τους λεμούριους, κάνουν μερικές από αυτές τις πόζες από φυσικού τους – αυτή την τυπική πόζα που ζεσταίνουν τις κοιλιές τους στη λιακάδα. Έμοιαζε πολύ καλός συνδυασμός να ενθαρρύνεις τους ανθρώπους να τολμήσουν να περάσουν χρόνο με ένα λεμούριο.

Δε νομίζω ότι θα δεις ποτέ έναν λυπημένο φύλακα ζωολογικού κήπου. Περνάμε όλο μας το χρόνο με ζώα. Ξέρουμε πως μας κάνουν να αισθανόμαστε και αν μπορούμε να δώσουμε ένα μικρό κομμάτι από αυτό στους ανθρώπους, τότε τέλεια.»

Αν δε σας πείθουν όλα αυτά, απλά δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν έχουμε ποτέ εντονότερη την ανάγκη να αρχίσουμε να κυλιόμαστε στα γρασίδια ουρλιάζοντας ΝΑΜΑΣΤΕ.

 

Best of internet