Quantcast
THE STREAM

«Μου λέει ο Αντρέας από ψηλά να τους δικάζω», δήλωσε περίπου η Δήμητρα Λιάνη

Η πράσινη Ζαν Ντ’Αρκ δήλωσε πως ακούει τη φωνή του ηγέτη του κινήματος μιλώντας στην Ελεονόρα Μελέτη


THE NEWSROOM · 3 Απριλίου 2019

Δε θα μπορούσε να περάσει χωρίς λίγη αγνή ΠΑΣΟΚική ίντριγκα το έτος που διανύουμε, στο οποίο συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από τη γέννηση του Ντον Κορλεόνε του Κινήματος, Ανδρέα Παπανδρέου. Η επέτειος γιορτάστηκε με ένα άκυρο στις απαγορεύσεις της Μυρσίνης Λοΐζου και έναν σοσιαλιστικό γάμο για να δέσει το γλυκό, όμως δε θα μπορούσε να λείπει και λίγο κους κους.

Τις δολοπλοκίες αυτές μας φέρνει η πρώην πρώτη κυρία της χώρας, Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου. Η Δήμητρα Λιάνη, την οποία κάτι θρασύτατοι ασεβείς είχαν την αυθάδεια να καταδικάσουν σε φυλάκιση για κάτι ψιλικά, μίλησε στην Ελεονόρα Μελέτη για όλους και για όλα, αναφέροντας για αρχή πως οι σημερινοί κληρονόμοι του σοσιαλισμού είναι τόσο άκαρδοι που δεν την κάλεσαν στο επετειακό συνέδριο της παράταξης:

Όπως είπε σχετικά:

«Δεν είχαν το θάρρος να σηκώσουν το τηλέφωνο και να πουν: “Είσαι η γυναίκα του και σε καλούμε εκεί”. Δεν δέχτηκα ποτέ πρόσκληση για να πάω στο συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ. για τα 100 χρόνια του Ανδρέα. Εγώ ένα λιθαράκι δεν έβαλα ποτέ σε αυτή την ιστορική διαδρομή, για να με καλέσουν; Αντίθετα, ένα παλιό στέλεχος προσπάθησε να με πείσει να πάω απρόσκλητη.»

Όχι ότι η πρώην πράσινη τσαρίνα θα ξέπεφτε ποτέ στο να κάνει party crashing στο ΚΙΝ.ΑΛ. Αντιθέτως, σαν Ζαν Ντ’Αρκ του Κινήματος ακούει τη φωνή του Παπανδρέου από ψηλά, ο οποίος την καλεί να τους δικάσει:

«Εγώ όμως δεν πάω απρόσκλητη και δεν ξέρω αν θα πήγαινα και προσκεκλημένη. Εγώ πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι συνεχιστές του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι κάτι άλλο και καλά θα κάνουν να μην πιάνουν τον Ανδρέα στο στόμα τους. Αισθάνομαι ότι μου λέει ο Ανδρέας από ψηλά: “Κόψε τους τη γλώσσα Δήμητρα“.»

Ήταν ένα πραγματικό θρίλερ, όπως μαθαίνουμε:

«Εγώ κι ο Ανδρέας κάναμε κοινή δήλωση στο πόθεν έσχες. Εγώ φυσικά απλώς έβαζα την υπογραφή μου. Και τι άλλο θα έκανα μπροστά σε έναν ηγέτη. Ανοίγουν την υπόθεση Αγράμπελης και ο Ανδρέας είχε γράψει την αντικειμενική αξία του σπιτιού.

Αρχίζει μια ανάκριση, ένα κυνηγητό δικό μου που είχε στόχο τον Ανδρέα. Επί πεντέμιση ώρες με πήγαν σε έναν ανακριτή, λες και είχα σκοτώσει άνθρωπο, με τρεις περίεργους τύπους της ΣΔΟΕ. Ένας πολύ καλός μου φίλος δικηγόρος, μου αποκάλυψε πως η εντολή ήταν από το γραφείο του Χριστοδουλάκη που έλεγε: “Τσακίστε την Δήμητρα“.»

Δήλωσε επίσης πως ευχαρίστως θα γινόταν και καμικάζι του σοσιαλισμού, αν ο πράσινος αυτοκράτορας το είχε ζητήσει:

«Τους είπα, “ακούστε να δείτε ο Ανδρέας είναι στο Α’ Νεκροταφείο, μπορείτε να πάτε να λύσετε όλες σας τις απορίες”. Εγώ, όταν μου ζήταγε ο Ανδρέας να βάλω μια υπογραφή, την έβαζα. Επίσης αν μου έλεγε: “Δήμητρα πήδα από το παράθυρο“, θα πηδούσα από το παράθυρο.

Για μένα ο Ανδρέας ήταν το Α και το Ω της ζωής μου. Τέλος πάντων, το αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας ήταν να μου πούνε ένα απίστευτο πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρώ, το οποίο πάρα πολύ λίγοι Έλληνες θα ήταν ικανοί να πληρώσουν αυτό το ποσό, το οποίο μαζεύτηκε και με τους τόκους υπερημερίας αυξήθηκε.»

Δείτε το βίντεο:

Σώπασε κυραΔήμητρα και μην πολυδακρύζεις, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα’ναι τα ΕΣΠΑ.

 

Best of internet