Quantcast
THE STREAM

Η εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη έσβησε πιο γρήγορα από ρυτίδα μετά από υαλουρονική θεραπεία

Ίσως το χειρότερο δεκαήμερο στην ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας


THE NEWSROOM · 29 Μαρτίου 2019

Ένα δεύτερο τεράστιο πλήγμα υπέστη αυτή την εβδομάδα η ενημέρωση στην Ελλάδα, μετά το τεράστιο λάθος (ή αποκορύφωμα, εξαρτάται πως το βλέπει κανείς) που ήταν το ότι η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα λάθος», βαδίζει ολοταχώς προς το φούντο. Το νέο θύμα της άδικης και σκληρής Ελλάδας μας που τρώει τα παιδιά της ήταν ένα άλλος πρεσβευτής της ενημέρωσης της χώρας: Ο αγαπημένος αυτού εδώ του site, Μένιος Φουρθιώτης, στον οποίο η αγάπη του λαού μας έχει χαρίσει τον τίτλο του «Σιχαμένιου».

Πιο συγκεκριμένα, ο Μένιος Φουρθιώτης είχε πρόσφατα αποφασίσει να μπει δυναμικά στο χώρο των εντύπων, κυκλοφορώντας τη δικιά του tabloid εφημερίδα ονόματι «Αποκαλυπτικά». Στο νέο κεφάλαιο του αγώνα για την ενημέρωση είχαν επιστρατευτεί ο Στέλιος Συρμόγλου ως εκδότης και διευθύνων σύμβουλος, ο Χρήστος Μουλίνος ως διευθυντής και η Αμαλία Βεβελάκη και ο Ανδρέας Λιόσης ως διευθυντές σύνταξης. Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, πριν 11 μόλις μέρες, βγήκε και το πρώτο φύλλο της εφημερίδας.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι τεράστια συλλογική ήττα που στερηθήκαμε αυτό το περιεχόμενο, που παίζει από Διονύσιο Σολωμό μέχρι το σουσάδικο της κόκας:

Και από Νανά Παλαιτσάκη μέχρι θαύματα του Λαζόπουλου:

Δυστυχώς η κοινωνία δεν αντάμειψε τον Μένιο μας ούτε και για αυτή του την προσπάθεια, αν κρίνουμε από τις εξελίξεις. Όπως σημειώνει το reader.gr, οι υπεύθυνοι της φάσης ανακοίνωσαν στους εργαζόμενους ότι αύριο 30 Μαρτίου βγαίνει το τελευταίο φύλλο, γιατί δεν τράβηξε η φάση από πωλήσεις και λεφτά δεν υπάρχουν και μάλλον ούτε και υπήρχαν.

Εμείς πάντως πιστεύουμε σε αυτόν, ούτως ή άλλως αν κάποτε γίνει πυρηνικός πόλεμος και καταστραφούν τα πάντα είμαστε σίγουροι ότι θα ξεμείνει ο Φουρθιώτης κάπου να γράφει κουτσομπολιά για κατσαρίδες.

 

Best of internet