Quantcast
THE STREAM

Η Ελένη Φουρέιρα βγάζει κομμάτι με τον Snoop Dogg, οι haters μεταναστεύουν στο Μεξικό από τώρα

Σε άπιαστο λέβελ παίζει μπάλα πλέον η ποπ τραγουδίστρια που δίδαξε στην Ελλάδα το fuego και στην Ευρώπη τον Μεξικάνικο αετό


THE NEWSROOM · 27 Μαρτίου 2019

Μόνο με άλματα ολυμπιακού επιπέδου φαίνεται πως ανεβαίνει η καριέρα της σπουδαιότερης τραγουδίστριας που μοιράζεται το Μεξικό και η χώρα μας, Ελένης Φουρέιρα. Αφού έβαλε φουέγκο στην Ευρώπη, η αρχόντισσα της ελληνικής ποπ φαίνεται αποφάσισε να δώσει τη μέγιστη προσοχή στο επόμενο megahit της, ονόματι «Sirens», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panik Records.

Εντωμεταξύ, φήμες λένε ότι κάποιοι haters ακόμη κάνουν οργισμένα σχόλια κάτω από αυτή την εικόνα:

To hot εδώ είναι ότι το κομμάτι θα είναι μια επανεκτέλεση του υπεργιγαπασίγνωστου «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και με το οποίο πιθανώς να πρόλαβε να γνωρίσει ο μπαμπάς σας τη μαμά σας. Η όλη φάση μάλιστα θα γίνει με την ευγενή καλοσύνη του βρετανικού ντουέτου, το οποίο θα δώσει για πρώτη φορά την άδεια του για κανονική επανεκτέλεση του κομματιού (μέχρι σήμερα, παίζεται μόνο σε διασκευές).

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ – ΒΟΜΒΑ

Η νέα κορυφή για τη Μεξικάνα τραγουδίστρια είναι οι συνεργασίες της σε αυτό το κομμάτι: Ο ένας είναι ο γεννημένος στην Ολλανδία ποπ τραγουδιστής Kaan (τώρα τον μάθαμε, μη λέμε και ψέματα), ο άλλος όμως είναι ο γαμημένος Snoop Dogg. Ο γνωστός D-O-G-G του G-funk και του West Coast hip-hop και σταθερός συνεργάτης του Dr. Dre, με πασίγνωστα χιτς όπως  «Gin Αnd Juice», «What’s My Name», «Drop It Like It΄s Hot» και πάνω από 35 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως. Είπατε τίποτε;

Και κλασσικές συμμετοχές:

Και τεράστια θεότητα επίσης:

H Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε την επερχόμενη συνεργασία της μέσω Instagram, εννοείται:

Πάντως αν μετά από αυτό ακούσουμε τον Snoop Dogg να τραγουδάει και «40 βαθμοί, λιώνει το κορμί», η ζωή μας θα έχει ίσως ολοκληρωθεί.

 

 

Best of internet