Quantcast
THE STREAM

Έσβησε αθόρυβα από τη θέση του στο ΔΣ του Alpha ο Δήμος Βερύκιος

Αυτή είναι η ανταμοιβή του Δήμου Βερύκιου για τα τόσα χρόνια σβόλων


THE NEWSROOM · 22 Μαρτίου 2019

Ένα πραγματικό τέλος εποχής διανύει αυτή την περίοδο ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, καθώς το πιο επίλεκτο ίσως μέλος του, ο γίγαντας της ενημέρωσης Δήμος Βερύκιος θα εκλείψει από το Διοικητικό Συμβούλιο του σταθμού, όπου εκτελεί χρέη αντιπροέδρου εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο. Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, ο Βερύκιος μάλιστα έχει ήδη εκπαραθυρωθεί σιωπηλά από τις 15 Μαρτίου.

Η νέα αβερύκια κατάσταση έρχεται μετά την έγκριση της συμφωνίας του Δημήτρη Κοντομηνά και της Motor Oil από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενώ αναμένεται ακόμη η σχετική απόφαση του ΕΣΡ. Σε περίπτωση που έχετε αρχίσει ήδη να αγχώνεστε, καθώς αλλάζει και ο επικεφαλής του καναλιού με την ιδιότητα του Διευθύνοντος Σύμβουλου (ο Εμμανουήλ Δραϊνάκης θα είναι, αν έχετε την απορία), στο ΔΣ θα παραμείνει πάντως ο γαλαντόμος άρχοντας Κοντομηνάς.

Εννοείται επίσης πως ο Βερύκιος παραμένει στο κανάλι, αλλιώς όπως καταλαβαίνετε κι εμείς δε θα ήμασταν τόσο χαλαροί. Να σημειώσουμε επίσης ότι στα τέλη Οκτωβρίου η εταιρεία Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη αγόρασε το 50% των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού Alpha (συν δυο μετοχές) μέσω της Κυπριακής θυγατρικής της, Seilla Enterprises Limited, έναντι 33 εκατομμυρίων ευρώ.

Ας είναι αυτό μια ευκαιρία για να χαρούμε λίγες κλασσικές χορευτικές στιγμές Βερύκιου, όσο τον έχουμε ακόμη ενεργό και δραστήριο:

Και σε λίγο πιο χορευτική εκδοχή:

Εμείς σε αγαπάμε Δήμο Βερύκιε:

 

 

 

Best of internet