Quantcast
THE STREAM

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου έφαγε τρία χρόνια φυλάκιση για κάπου 10 ψωροχιλιάρικα

Μέχρι και με την πρώτη κυρία του ΠΑΣΟΚικού τοτέμ τα έβαλαν οι διώκτες του σοσιαλισμού


THE NEWSROOM · 22 Μαρτίου 2019

Ακάθεκτη φαίνεται πως συνεχίζεται η επίθεση του ασέβαστου κράτους στα τοτέμ του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Μετά από μια σειρά δίκες και καταδίκες υπουργών και άλλων στελεχών, όπως ο Γιάννος Παπαντωνίου, οι δικαστές έδειξαν πως δεν σέβονται καν τα αγαπημένα πρόσωπα των πρωταγωνιστών του κινήματος, κινούμενοι ενάντια στην πρώην πρώτη κυρία της χώρας, Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.

Όπως όλα δείχνουν, η Δήμητρα Λιάνη έφτασε στο σημείο να κάθεται στο σκαμνί για χρέη προς το Δημόσιο, για το οποίο αδίκημα καταδικάστηκε μάλιστα και σε φυλάκιση. Οι δράστες είναι το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, το οποίο επέβαλλε την ποινή των 18 μηνών φυλάκιση με τριετή αναστολή, για ένα ποσό του οποίου το ύψος δεν έχει καν γνωστοποιηθεί, αν και φαίνεται να ξεπερνά μόλις τις 10.000 ευρώ.

Από την άλλη τα πράγματα πρέπει να είναι αρκετά δύσκολα και για την Δήμητρα Λιάνη, η οποία μέσω της συνηγόρου της μετέφερε ότι δεν σκοπεύει να πιστολιάσει τις οφειλές της προς το ελληνικό Δημόσιο, αντί να τους καταραστεί όλους τους για τις αντισοσιαλιστικές διώξεις τους. Το δε δικαστήριο συνυπολόγισε (με σύμφωνη εισαγγελική γνώμη) στην καταδίκη της, το ότι όχι μόνο έχει δεν έχει πληρώσει, αλλά δεν έχει κάνει καν ρύθμιση.

Τα πράγματα φαίνεται πως είναι πολύ ζόρικα για τη Δήμητρα Λιάνη. Η κατάσταση μάλιστα γίνεται ακόμη πιο θλιβερή αν αναλογιστεί κανείς ότι τις στιγμές δόξας που έζησε στα late 80s, όπως αυτή:

Πλέον τις ζει ο Κουτσόπουλος του Master Chef, αν και όχι ως πρωθυπουργός ομολογουμένως:

Μήπως το πρώην ΠΑΣΟΚ της Φώφης να παίξει δυνατά με αρχηγό Κουτσόπουλο; Ακούγεται ιδανική ιδέα για crossover πάντως.

(πηγή)

 

Best of internet