Quantcast
THE STREAM

Master Chef: Ένα αεροπλάνο γεμάτο αεροσυνοδούς επιχείρησε να γοητεύσει ο γύπας ΚΡΑΤΣ

Ο παίχτης του Master Chef κέρδισε επάξια τον τίτλο του «Σατανά» από τους Κουτσόπουλο και Κοντιζά


THE NEWSROOM · 21 Μαρτίου 2019

Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη στόφα μεγάλου ηγέτη που έχει (και ανέδειξε με μια ΑνδρεοΠαπανδρεϊκή πόζα) τη γνωρίζαμε καλά, όμως τα γυρίσματα που έκανε το Master Chef στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανέδειξαν κι άλλο ένα γκανιάν. Υπενθυμίζουμε πως τα γυρίσματα στο αεροδρόμιο έγιναν για τις ανάγκες του επεισοδίου της Τετάρτης, στο οποίο οι παίχτες της εκπομπής έπρεπε να ετοιμάσουν ένα μενού τριών διαφορετικών επιλογών για τα μέλη του πληρώματος καμπίνας της Aegean και της Olympic Air.

Το εν λόγω γκανιάν ήταν ο Χρήστος Μπάρκας, ευρύτερα γνωστός ως Κρατς, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο μέσα στο αεροπλάνο για να ανακοινώσει τα πιάτα στις γυναίκες αεροσυνοδούς. Μέχρι εδώ όλα καλά φυσικά, απλά ο Κρατς απέδειξε ότι έχει και μια πιο γυπαετική πλευρά, καθώς δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει κι ένα ΙΑΣΑΣ ΚΟΚΛΕΣ, με την πιο κόσμια μορφή του «Καλησπέρα […] στις πιο όμορφες υπάρξεις».

Όπως είπε αναλυτικά:

«Καλησπέρα και από μένα. Ονομάζομαι Μπάρκας Χρήστος και είναι τιμή μου που εκπροσωπώ την ομάδα μου για να παρουσιάσω το μενού, μπροστά στις πιο όμορφες υπάρξεις, που πάντα ζεστά εξυπηρετούν στις πτήσεις της Aegean και Olympic Air.»

Η αλλαγή πλεύσης του συνήθως ήσυχου Κρατς δεν πέρασε απαρατήρητη από τους σεφ Κοντιζά και Κουτσόπουλο, οι οποίοι του απέδωσαν προφορικά τον τίτλο του «Σατανά». Δείτε το βίντεο:

Ελπίζουμε το πρόγραμμα να μην έχει και μαγειρική σε κρουαζιερόπλοιο.

 

Best of internet