Quantcast
THE STREAM

Η κόντρα γραφικότητας Πολάκη – προέδρου ΠΟΕΔΗΝ μπορεί να γίνει ολυμπιακό άθλημα

Δύο μεγάλοι άνδρες συγκρούονται για μια ντουντούκα και μας αποζημιώνουν για το σούπα ντέρμπι της Κυριακής


THE NEWSROOM · 21 Μαρτίου 2019

Είναι γεγονός πως το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ απογοήτευσε αγωνιστικά τους εραστές του αθλητισμού, καθώς πέρα από το σούπα αθλητικό κομμάτι, ακόμη και τα μπάχαλα που συνέβησαν δεν ήταν αρκετά χορταστικά για να ικανοποιήσουν τους οπαδούς του είδους. Δεδομένου όμως του ότι η πολιτική πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια έτσι κι αλλιώς όχι απλά αντιγράφει την αθλητική, αλλά την ξεπερνάει κιόλας ενίοτε, δεν μας προξενεί καμία έκπληξη το ότι αποζημιωθήκαμε από το σημερινό ντέρμπι δύο μεγάλων ανδρών της πολιτικής.

Πως αλλιώς να χαρακτηριστεί δηλαδή η σημερινή συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης καθαριστριών από διάφορα νοσοκομεία της χώρας έξω από το υπουργείο Υγείας. Από τη μία έχουμε τον άνθρωπο που βραβεύτηκε από το Squatting Slavs, από την άλλη τον άνθρωπο που άφησε λουλούδια στον Δρομέα και πρωταγωνίστησε στο κλασσικό πλέον Benny Hill βίντεο με την είσοδο του υπουργείου Εσωτερικών.

Ας το δούμε άλλη μια φορά γιατί δεν χορταίνεται:

H σημερινή κόντρα περιλάμβανε ένα light μαλλιοτράβηγμα μεταξύ Πολάκη και Γιαννάκου, οι οποίοι φυσικά είναι υπέροχα προορισμένοι ο ένας για τον άλλο, με το στόχο να είναι μια ντουντούκα. Η φάση ξεκίνησε όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βγήκε με τη ντουντούκα του από το υπουργείο και άρχισε να μιλάει στις συγκεντρωμένες, ενώ ο συνδικαλιστής της ΠΟΕΔΗΝ προσπαθούσε να του την πάρει.

Ο διάλογος τους φυσικά ήταν υπέροχoς:

Πολάκης: «Σταμάτα το βρήκες το υπουργείο αυτήν τη φορά, άσε με να μιλήσω στους εργαζόμενους»

Γιαννάκος: «Θα μας αφήσεις και εμάς να μιλήσουμε

Πολάκης «Θα μιλήσεις όταν τελειώσω»

Τελικά το show έληξε όταν ο Πολάκης ξαναμπήκε μέσα. Δείτε το βίντεο:

Αν πάντως υπάρξει ξεχωριστή σειρά με αυτούς του δύο για πρωταγωνιστές σαν άλλους Beavis και Butthead, εμείς το δηλώνουμε ότι θα τη βλέπουμε.

 

Best of internet