Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας χαιρέτισε σαν νέος Ανδρέας Παπανδρέου στο αεροδρόμιο

Ο σοσιαλισμός που θα ξαναζήσουμε μόλις βρήκε τον μάγειρά του


THE NEWSROOM · 21 Μαρτίου 2019

Το ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι o κουλ μάγειρας και θείος που τραγουδάει και Χατζηφραγκέτα άμα λάχει, το αναλύσαμε ήδη προχτές. Είναι όμως και σοβαρό τρολ επίσης αν κρίνουμε από την τελευταία του κίνηση, στα πλαίσια των γυρισμάτων του τελευταίου επεισοδίου του Master Chef.

Η διαφορά στο επεισόδιο αυτό ήταν ότι γυρίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με το challenge για τους παίχτες να είναι να δημιουργήσουν ένα μενού με τρεις διαφορετικές επιλογές για το πλήρωμα καμπίνας της Aegean και της Olympic Air. Αυτό από μόνο του ακούγεται αρκετά μπανάλ, όμως ο Κουτσόπουλος κατάφερε να αντλήσει έμπνευση όχι από το αεροπορικό φαγητό, αλλά από τον αυθεντικό εκφραστή του ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ.

Ναι, εννοούμε φυσικά τον πράσινο τσάρο Ανδρέα Παπανδρέου και το θρυλικό του χαιρετισμό προς το λαό και τη Λιάνη το 1988:

Δήμητρα Λιάνη δε βρισκόταν πρόχειρη, όμως ο Κουτσόπουλος αποφάσισε παρ’όλα αυτά, να χαιρετίσει εμάς. Βγαίνοντας από το αεροπλάνο μάλιστα, γιατί δεν είμαστε για ημίμετρα τώρα:

Αξίζει να κρατήσουμε και τη λεζάντα του, που μυρίζει σοσιαλισμό και αγιόκλημα:

«Οπως τότε που απλώναμε την μπουγάδα και έβγαινε ο ”ηλιος του” και την στέγνωνε σε ενα τέταρτο.»

Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε μια σειρά με τον Κουτσόπουλο μόνο του, το τι θα κάνει εκεί θα το βρούμε στην πορεία.

Best of internet