Quantcast
THE STREAM

Ο αγώνας του Πατούλη να σπρώξει όλα τα παιδάκια για μια φωτό στο Λευκό Οίκο θα σας συγκινήσει

Ο επίχρυσος δήμαρχος του Αμαρουσίου δεν άφησε κανένα παιδάκι να τον εμποδίσει από το να βγει (άλλη) μια fabulous φωτογραφία


THE NEWSROOM · 19 Μαρτίου 2019

«Pics or it didn’t happen» λέει σοφά ο λαός του Ίντερνετ και παρότι το διαδίκτυο και τα social media δεν είναι ακριβώς της γενιάς του, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης φαίνεται πως έχει κατανοήσει εδώ και χρόνια πολύ καλά το συγκεκριμένο δίδαγμα. Κι επειδή μεγαλύτερο happening από φασούλα με ομογενείς και Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο δεν γίνεται να υπάρξει, ο σύζυγος της Cersei Πατούλη πήρε τα μέτρα του για καταλάβουμε ότι πήγε:

Πολύ τιμητική η πρόσκληση του Προέδρου Donald J. Trump να παραβρεθώ στο Λευκό Οίκο για τρίτη φορά, την πρώτη στην…

Gepostet von Giorgos Patoulis am Montag, 18. März 2019

Σε περίπτωση που δεν το είδατε:

Να τονίσουμε εδώ ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης έκανε άλλα δύο Facebook posts, για να μην μείνει κανένας ανενημέρωτος ότι έκανε check-in στην ετήσια εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στον Λευκό Οίκο που διοργάνωσε ο Τραμπ. Ένας άνθρωπος που αν μη τι άλλο, κοντράρει (λόγω μαλλιού και μόνο) τη λάμψη του Πατούλη.

Παρόντες ήταν επίσης ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, η υπεύθυνη της ελληνικής κυβέρνησης για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Κατερίνα Παναγοπούλου, ο βουλευτής της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης, o Πρόεδρος της Ελληνικής Ομογένειας του Σικάγο, επιχειρηματίες από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ και διάφοροι Έλληνες του Εξωτερικού. Αν είχατε την απορία, δηλαδή

Εκεί που ο Πατούλης πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό του ήταν όταν ανακάλυψε ότι πρόκειται να βγει μια φωτογραφία με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, τον Γ. Κουμουτσάκο και τα παιδιά των ενοριών που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς. Ο ντιμάρκο μας συνειδητοποίησε τότε ότι δεν γίνεται να υπάρξει κάτι τέτοιο χωρίς αυτόν, οπότε έκανε αυτό ακριβώς που επίτασσε η στιγμή.

Όπως κατέγραψε η κάμερα μέσου που κάλυπτε τη σκηνή, έσπρωξε αργά αλλά αποφασιστικά όλα τα παιδάκια που βρέθηκαν μπροστά του και χώθηκε μπροστά μπροστά για τη φωτογραφία. Όλα ξεκίνησαν από εδώ:

Δείτε τις επόμενες κινήσεις του μία μία:

Κάπου εκεί στο βάθος,κρύβεται ένας μικρός Πατούλης

Εδώ κινείται σαν νίντζα

They see me rollin’, they hatin’

Γεια σας φιλαράκια μου, εγώ τελείως τυχαία βρέθηκα εδώ

Γενικά η φάση είναι ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ;

 

 

 

 

Best of internet