Quantcast
THE STREAM

33χρονος Youtuber κάνει 3000 χιλιόμετρα μέχρι τα κεντρικά της Google γιατί του έριξαν το κανάλι

Ένας Youtuber πιο αφοσιωμένος κι από τον Ευτύχη Μπλέτσα


THE NEWSROOM · 14 Μαρτίου 2019

Έναν πολύ ιδιαίτερο και ιδιαίτερα εξοργισμένο επισκέπτη είχαν τη χαρά να υποδεχτούν την Κυριακή που μας πέρασε τα κεντρικά της Google στην Καλιφόρνια. Όπως αναφέρει το BuzzFeed News, ένας 33χρονος άντρας πραγματοποίησε ένα μακρινό ταξίδι από την πολιτεία Maine (η οποία βρίσκεται 3000 χιλιόμετρα μακριά, στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ) ως την Καλιφόρνια, για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: Ήθελε να ζητήσει από την Google το λόγο που διέγραψε το YouTube λογαριασμό του, μαζί με το μοναδικό βίντεο που αυτός περιείχε.

Δυστυχώς για τον άτυχο Kyle Long, τα πράγματα είχαν ένα περίεργο plot twist: Αυτός που διέγραψε το λογαριασμό ήταν η γυναίκα του, η οποία στη συνέχεια του είπε πως για όλα έφταιγε η Google, επειδή φοβόταν το πως θα αντιδράσει. Το δε περιεχόμενο του video ήταν ένας οδηγός τύπου “γίνε πλούσιος στα γρήγορα”, ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα του, Kevin Long, ήταν «περίεργος» και «παραληρηματικός».

Σύμφωνα με τον Kevin Long, ο γιος του έχει ούτως ή άλλως μια προβληματική ιστορία προβλημάτων με την ψυχική του υγεία και μπλεξιμάτων με την αστυνομία. Σύμφωνα με τον πρεσβύτερο Long, όλα ξεκίνησαν από ένα τροχαίο δυστύχημα λόγω κατανάλωσης αλκοόλ στην παιδική ηλικία του 33χρονου άντρα, όπου σκοτώθηκε ένας φίλος του.

Όπως είπε ο Kevin Long, ο γιος του πίστευε ότι με αυτό το βίντεο θα έλυνε όλα τα προβλήματα του κόσμου:

«Του ήρθε αυτή η τρελή ιδέα να κάνει τους πάντες εκατομμυριούχους.

Αυτή [η γυναίκα του] του είπε να ότι η Google η το Facebook πρέπει να το κατέβασε, επειδή δε μπορείς να ανεβάζεις μαλακίες εκεί.»

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι παρά τις αφηρημένες απειλές του κατά διαφόρων για το τι θα γινόταν αν δεν ικανοποιούνταν τα αιτήματά του, ο Long δεν πείραξε κάποιον. Η αστυνομία της περιοχής τον συνέλαβε,  παρ’ όλα αυτά.

Όπως είπε ο πατέρας του:

«Το μόνο που ήθελε ήταν να το ξαναανεβάσει. Κάτι δεν πάει καλά μαζί του.»

Η αλήθεια είναι ότι ελπίζουμε να ξεπεράσει πρώτα τα πιο σημαντικά του προβλήματα και αν τα κάνει αυτά, ελπίζουμε να φτάσει το στάτους και του Ευτύχη Μπλέτσα.

 

Best of internet