Quantcast
THE STREAM

Οι Hi-5 σκέφτονται να επανασυνδεθούν επειδή ξέρουν τι ζητάτε

Θα μπορείτε να ακούτε τα ίδια πράγματα που ακούγατε όταν ήσασταν μαθητές και τώρα που πλέον πληρώνετε φόρους


THE NEWSROOM · 13 Μαρτίου 2019

Μια πολύ σοβαρή ψαριά έκανε η πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» του Star. To επιτελείο της εκπομπής ξεκίνησε για μια απλή συμβατική συνέντευξη με τις αδελφές Αντιγόνη και Ειρήνη Ψυχράμη, γνωστές από διάφορα πράγματα, αλλά και κατά βάση από τη συμμετοχή της δεύτερης στις Spice Girls των Βαλκανίων: Τις Hi-5.

Εντάξει, ούτε η αδερφή της έμεινε παραπονεμένη. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ και ένα πολύ ισχυρό χαρτί στο βιογραφικό της Αντιγόνης Ψυχράμη:

Anyway πίσω στο θέμα μας, έχουν περάσει ήδη 14 χρόνια από τη διάλυση του γυναικείου all star (εντάξει, περίπου star) συγκροτήματος και όλοι πιστεύουν ότι έχει μπει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μαζί με τους μενσεβίκους. Όλοι; Όχι όλοι, δηλαδή τουλάχιστον όχι τα πρώην μέλη της μπάντας.

Όπως αποκάλυψε η Ειρήνη Ψυχράμη, υπάρχει σοβαρή επεξεργασία εκεί έξω για την ανασύσταση της μπάντας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το Pop Star ήμουν 19 χρονών. Το βίωσα πολύ προσγειωμένα. Υπάρχει περίπτωση να ξαναενωθούν οι Hi-5.

Έχουμε μιλήσει με τη Σάγια και τη Μαρλέν, απλώς λίγο στο πως θέλουμε να γίνει δεν έχουμε συμφωνήσει. Δηλαδή εγώ δεν θα ήθελα να έχει διάρκεια. Θέλω να πω θα ήθελα να κάνουμε μια-δυο συναυλίες μεγάλες»

Υπάρχει δηλαδή potential να ακούσουμε σαν 30ρηδες πλέον το «Ξέρω τι ζητάω»;

Δείτε το βίντεο:

Θα άξιζε εδώ και μια ανασύσταση του ντουέτου με τον Νταλάρα έτσι για το ρετρό, ίσως και με feat από Μικρό Νικόλα έτσι για τη φάση.

Best of internet