Quantcast
THE STREAM

Crossover επεισόδιο με Μάρκο Σεφερλή διοργάνωσε ένα καρναβάλι στην Ηλεία

Ηλεία και Μάρκος Σεφερλής = mc^2


THE NEWSROOM · 13 Μαρτίου 2019

Όπως η Ιερουσαλήμ, ο Παρθενώνας, το Πεκίνο, η Ρώμη, η Μύκονος και άλλες πανάρχαιες κοιτίδες πολιτισμού, έτσι και το όνομα και μόνο της Ηλείας αρκεί για να μπουκώσει το κεφάλι μας από πανίσχυρες εικόνες και μνήμες, υπέροχα αρώματα και εκλεκτά γούστα. Η πιο εξωτική μεριά της Ελλάδας μας δε χρειάζεται καμία ενίσχυση για να κλέψει τις εντυπώσεις σε οποιαδήποτε συζήτηση κι αν βρεθεί, όμως οι Απόκριες του 2019 μας φέρνουν ένα crossover επεισόδιο που πραγματικά αξίζει να το δείτε.

Το στόρι ξεκινάει από τη διοργάνωση του φετινού Καστρινού Καρναβαλιού στο κάστρο της Κυλλήνης στην Ηλεία. Εκεί οι ιθύνοντες έκριναν πως το καρναβάλι τους αξίζει κάτι καλύτερο από το συνηθισμένο, με το αποτέλεσμα να είναι η στρατολόγηση του σατράπη της κωμωδίας της χώρας και αφέντη του Youtube της, Μάρκου Σεφερλή. Ο γνωστός post-doc αρχαιοελληνικών πολιτισμικών σπουδών ανέλαβε λοιπόν την παρουσίαση του καρναβαλιού της Καθαράς Δευτέρας στο κάστρο μαζί με την Αλεξάνδρα Αλτούνη.

Σε περίπτωση που έχετε για κάποιο λόγο απορία για το πως πήγε το event, αξίζει να σας πούμε ότι όχι απλά άργησε να ξεκινήσει μια ώρα επειδή το πρόγραμμα μπούκωσε λόγω σέλφι με Σεφερλή (Σελφερλή, αν το θέλετε) σύμφωνα με το τοπικό μέσο ilialive, αλλά και ότι η ανίερη καράφλα κατέληξε τελικά να χορεύει τσιφτετέλι πάνω σε ένα τρακτέρ μαζί με τους καρναβαλιστές.

 

Δείτε τις φωτογραφίες. A, σε περίπτωση που είχατε και αυτή την απορία, προφανώς το Καστρινό Καρναβάλι είχε και Κάζα ντε Παπέλ:

Και βίντεο:

Πολλά πράγματα είναι εξωφρενικά, πόσα λίγα όμως είναι εξωφρενικά στο τετράγωνο;

 

Best of internet