Quantcast
THE STREAM

«Ούλοι ψηφίζουμε Πατούλη»: Ο Γ. Αυτιάς ντύνεται Σεφερλής, δίνει γραμμή για τις περιφερειακές εκλογές

Ο τιτάνας παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δεν έχασε την ευκαιρία να μας δώσει γραμμή για τις εκλογικές μάχες που έρχονται


THE NEWSROOM · 13 Μαρτίου 2019

Ένα σύνθημα – πολεμική κραυγή που θα έκανε περήφανο το Μάρκο Σεφερλή και μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε την τεράστια απώλεια του από τις Ευρωεκλογές μας χάρισε ο Γιώργος Αυτιάς. Η αλήθεια είναι πως το πλήγμα που δεχτήκαμε από την απόφαση του τιτάνα της ενημέρωσης για αποχή από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι μεγάλο και δύσκολα υποφέρεται, η άπειρη σοφία και καλοσύνη του Γιώργου Αυτιά δεν του επέτρεψαν να ξεχάσει να μας παρηγορήσει με ένα μικρό δωράκι.

Την ευκαιρία έδωσε η νηστίσιμη φιέστα του Πατούλη, κοινώς η εκδήλωση του δήμου Αμαρουσίου για την Καθαρά Δευτέρα, η οποία φέτος γιορτάστηκε λίγους μόλις μήνες πριν από ένα ολόκληρο σετάκι εκλογών. Εκεί ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου θέλει να κάνει το level-up σαν περιφερειάρχης, οπότε στα πλαίσια της προεκλογικής καμπάνιας έχει βγάλει έξω τα ισχυρότερα ατού του για να πετύχει το σκοπό του.

Το υπερόπλο που έκλεψε την παράσταση στη φιέστα ήταν ο παρευρισκόμενος Αυτιάς, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει το μικρόφωνο σαν έμπειρος MC και να δώσει το σύνθημα για τα εκλογικά Μπιλμπάο που έρχονται. Η απλή, αλλά θαυματουργή ατάκα του κέρδισε αμέσως την αποθέωση στα social media, αποδεικνύοντας ότι ο άνθρωπος είναι τελικά, φτιαγμένος για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αν και ίσως όχι με τον τρόπο που θα ήθελε:

«Ούλοι ψηφίζουμε Πατούλη»

Δείτε το βίντεο στο 0:57:

Ούλοι Πατούλη για χρυσές ταραμοσαλάτες αγαπητές φίλες και φίλοι.

 

Best of internet