Quantcast
THE STREAM

Η Έλενα Κουντουρά κερδίζει το Όσκαρ Καλύτερου Υπουργού Τουρισμού, γίνεται Λάνθιμος της πλαζ

Όλο και καλύτερα πηγαίνει η καριέρα της Έλενας Κουντουρά μετά την λιποταξία της από τους ΑΝΕΛ


THE NEWSROOM · 8 Μαρτίου 2019

Όλα πρίμα πάνε στη ζωή της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά από τότε που ασχολήθηκε με την πολιτική, και ακόμη καλύτερα από τότε που τα βρόντηξε διαδοχικά στη ΝΔ αρχικά και στους ΑΝΕΛ για να ενταχθεί στο πιο έντεχνο σχήμα που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα. Σε αντίθεση με τον εθνικό ήρωα και πρωτοπόρο της τρόμπας Πάνο Καμμένο, η κ. Κουντουρά όχι μόνο κράτησε την καρέκλα της, αλλά κέρδισε και το βραβείο της Καλύτερης Υπουργού Τουρισμού Παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα, η βράβευση της Έλενας Κουντουρά έγινε στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ), όπου το περήφανο έθνος μας κέρδισε μάλιστα τέσσερα διεθνή βραβεία για τον κλάδο του Τουρισμού. Πρόκειται για άλλο ένα φετινό Όσκαρ μετά το Λάνθιμο και δεν έχει κλείσει καν το πρώτο τρίμηνο του 2019, καθώς μιλάμε για τα λεγόμενα «Όσκαρ του Τουρισμού», τα PATWA International Awards.

Έτσι, η Ελλάδα μας ανακηρύχθηκε ως «ο καλύτερος προορισμός για διακοπές Αναψυχής» (Best Destination – Leisure), ενώ η λιποτάκτης των ΑΝΕΛ κέρδισε το βραβείο αριστείας «Woman Achiever» από το Ινστιτούτο Γυναικών της Νότιας Ασίας (ISAW) για την προσφορά της στην Περίθαλψη Γυναικών και Παιδιών. Το συγκεκριμένο βραβείο διεκδικούν γυναίκες με σπουδαίο κοινωνικό έργο, ενώ απονεμήθηκε λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Η συλλογή από παράσημα για την υπουργό συμπληρώθηκε με τη βράβευσή της από το Διεθνές Ινστιτούτο για την Ειρήνη μέσω του Τουρισμού (ΙΙΡΤΙ) – Celebrating Her, για την επιτυχημένη στρατηγική της Ελλάδας στην ανάπτυξη του Τουρισμού. Όπως δήλωσε η στρατηγός της πλαζ στο ΑΠΕ, τσεκάροντας όλα τα κουτάκια των υποχρεωτικών στοιχείων σε τέτοιες δηλώσεις, είναι «μεγάλη αναγνώριση και σημαντική επιτυχία», ενώ αφιέρωσε τα βραβεία στην Ελλάδα και στους Έλληνες, γιατί είμαστε «ο πιο φιλόξενος λαός του κόσμου».

Η Έλενα Κουντουρά είπε επίσης ότι ευχαριστεί τον Τσίπρα και όλους τους υπουργούς, αλλά και τον ιδιωτικό τομέα που «εργάστηκε εξίσου δυνατά για αυτή την επιτυχία». Έκλεισε μάλιστα τις δηλώσεις της με το εξής:

«Μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους όσοι εργάστηκαν για να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.»

Αυτή τη φορά πρόκειται κυριολεκτικά για ένα οσκαρικό και γκρανγκινιολικό φινάλε, το μόνο που μένει είναι να εμφανιστούν τίποτα Κουντουρά Hools.

Best of internet