Quantcast
THE STREAM

Ταβέρνα στα Καλύβια έφτιαξε ποικιλία κρεάτων μεγέθους γηπέδου ποδοσφαίρου

Η εν λόγω ποικιλία είναι αρκετά μεγάλη ώστε να τίθεται ζήτημα για το αν πρέπει να μπει στο Κτηματολόγιο


THE NEWSROOM · 28 Φεβρουαρίου 2019

Δεν προλάβαμε να γράψουμε το άρθρο που κηρύττει την αρχή της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης «Τσικνοπέμπτεια 2019» (στην οποία σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή) και αμέσως αντιληφθήκαμε έναν διαγωνιζόμενο που θα κέρδιζε μετά βεβαιότητας τον θρόνο του Μέγιστο Ψήστη, αν δεν ήταν επαγγελματίας. Μια ταβέρνα στα εξωτικά Καλύβια της Αττικής αποφάσισε να φτιάξει τη μία ποικιλία to rule them all, και έβαλε δυνατά της για να θωρακίσει την προσπάθειά της από κάθε επίδοξο ανταγωνιστή.

Όπως ανακάλυψε η εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου», η συγκεκριμένη ταβέρνα εργάστηκε σκληρά για να δημιουργήσει μια ποικιλία η οποία θα εντυπωσίαζε ακόμη και τον Κωστάκη τον Καραμανλή μας. Η συγκεκριμένη ποικιλία έχει εμβαδόν κάτι τετραγωνικά μέτρα και σύμφωνα με το μαγαζί μπορεί να χορτάσει 40 άτομα, ενώ χρειάζεται 4 ώρες προετοιμασία για να γίνει.

Στην περίπτωση που αρχίσατε να ψήνεστε (no pun intended) και έχετε την απορία για το περιέχει, αξίζει να αναφερθεί ότι περιλαμβάνει 4 κιλά ψαρονέφρι, 5 κιλά μπιφτέκια, 8 κιλά λουκάνικα, 4 κιλά πανσέτα, 2 κιλά κοτόπουλο φιλέτο, 1 σούβλα κοκορέτσι, 3 κιλά αρνίσια παϊδάκια, 5 κιλά αρνί σούβλας – μόλις 32 κιλά κρεατάκι. Αν ανησυχείτε πως η διατροφή σας δεν θα είναι αρκετά πλήρης, θα περιλαμβάνει και κάτι πατάτες και μαρουλόφυλλα, από ό,τι βλέπουμε τουλάχιστον.

Δείτε το βίντεο:

Η αλήθεια είναι το πέτυχαν οριακά, καθώς αν ήταν λίγο μεγαλύτερη σε μέγεθος θα έπρεπε να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ.

Best of internet