Quantcast
THE STREAM

Ο Γιούνκερ σηκώνει τηλέφωνο ενώ δίνει συνέντευξη τύπου, ήταν η γυναίκα του

Ποιος νοιάζεται για τις υποθέσεις της Κομισιόν όταν σε ρωτάνε αν θέλεις παστίτσιο για το βράδυ


THE NEWSROOM · 26 Φεβρουαρίου 2019

Μερικά τηλέφωνα είναι υπερβολικά σημαντικά για να μην τα σηκώσεις, όπως αποδείχθηκε από ένα μικρό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου της συνόδου ΕΕ και Αραβικού Συνδέσμου στην Αίγυπτο, το οποίο επεισόδιο είχε σαν πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας μπεκρή, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο αρχηγός της Κομισιόν έδωσε λίγο χρώμα σε μία κατά τα άλλα εξαιρετικά βαρετή διαδικασία, όταν ξαφνικά το τηλέφωνό του χτύπησε.

Επειδή όμως ανάγκα και θεοί πείθονται, όπως θα έλεγαν οι μεγάλοι Έλληνες παλαιοί, ο Γιούνκρε το σήκωσε κανονικά. Στη συνέχεια ακολούθησε μια σύντομη συνομιλία και ο Ζαν Κλοντ το έκλεισε, για να συνεχίσει ατάραχος τη συνέντευξη.

Δεν ήταν όμως ο Τραμπ, ο Πούτιν, η Μέρκελ ή κάποιος καραβανάς του ΝΑΤΟ το σημαίνον πρόσωπο για το οποίο έπρεπε να διακοπεί η συνέντευξη. Ο VIP ήταν η γυναίκα του Γιούνκερ, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε με κάζουαλ τρόπο και ο ισχυρός άνδρας της ΕΕ

«Ήταν ο συνήθης ύποπτος, η γυναίκα μου!»

Δείτε το βίντεο:

Δεν γνωρίζουμε αν το περιεχόμενο της κλήσης ήταν να ρωτηθεί ο Ζαν Κλοντ αν θέλει σουτζουκάκια ή για κάτι χειρότερο, αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Τότε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στις Βρυξέλλες, ο Ζαν Κλοντ είχε απορρίψει μια κλήση νομίζοντας ότι τον πήρε η γυναίκα του, όμως τελικά ήταν η προαναφερθείσα Άνγκελα Μέρκελ.

Πολύ πιθανόν να το πληρώσει ακριβά το ότι αγνόησε έτσι τη γυναίκα του, πόσο μάλλον μπροστά σε χιλιάδες θεατές.

Best of internet