Quantcast
THE STREAM

Επιστημονικό δούλεμα ρίχνει πλέον στους παίχτες του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο κριτής του Master Chef έθεσε στους παίχτες του βαθιά φιλοσοφικά ερωτήματα


THE NEWSROOM · 26 Φεβρουαρίου 2019

Ένα σίγουρα πατροπαράδοτο μαγειρικό τέντωμα χάρισε χτες στους εκπαιδευόμενους ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διατηρώντας όμως πάντα το γνώριμο πλέον στυλ του. Αυτό σημαίνει πως αντί να τους βάλει τις φωνές ή να τους ξεφτιλίσει δυνατά για την αμπαλία τους ή την κακή διαχείριση του πάγκου, απλά τους πέρασε ένα χεράκι χαλαρό δούλεμα, με το θέαμα να είναι απολαυστικότατο για κάθε θεατή, αν και ενδεχομένως να μην ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο για τους μαθητευόμενους μάγειρες.

Αρχικά λοιπόν ο Κουτσόπουλος δούλεψε με αγάπη τον Παντελή, ψαρώνοντας τον σχετικά με το αν μπορεί να τσιμπήσει κάτι από αυτό που μαγειρεύει. Όταν αυτό δεν δούλεψε 100% και οι δύο άντρες έφαγαν μαζί (ενδεχομένως για λόγους ασφαλείας), ο Κουτσόπουλος του θύμισε διακριτικά πως θα χρειαστεί ένα καλύτερο όνομα από αυτό που είχε το προηγούμενο πιάτο του, το οποίο καθόλου τυχαία ονομάστηκε «Ναυάγιο». Τελικά απέρριψε και την νέα πατέντα του Παντελή, έτσι για τη φάση.

Στη συνέχεια, ο Κουτσόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί με το ίσως πιο χαλαρό ταμπεραμέντο του Master Chef, την Άλκηστη. Αρχικά, ο Κουτσόπουλος επέλεξε να τη ρωτήσει διακριτικά για την καθαριότητα του πάγκου της με την ερώτηση «μαγείρευες ή άλλαξες λάστιχο», ενώ στη συνέχεια πήρε ένα πανί και άρχισε να καθαρίζει. Με τον τρόπο του πάντως ο Κουτσόπουλος ομολογουμένως κατάφερε να μην εκραγεί η Κρητικιά μαθητευόμενη, κάτι το οποίο είναι αρκετά αξιοσημείωτο από μόνο του.

Δείτε το βίντεο:

Η φάση πάντως δεν ήταν παντού ήρεμη και η Άλκηστις είχε τη δυνατότητα να δείξει αλλού το ταμπεραμέντο της. Σήμερα είναι ημέρα αποχώρησης στο Master Chef, καθώς ένας από τους Χαράλαμπο, Γιώργο και Ασημίνα θα χρειαστεί να αποχωρήσει.

Το στρες από αυτή τη διαδικασία φάνηκε να επηρεάζει έντονα την Κρητικιά, η οποία ακούστηκε να δηλώνει για κάποιον άλλο παίχτη τα εξής:

«Αν τον δω στο σπίτι θα τον δείρω.

Θα τον σκοτώσω.»

Δεν τελείωσε ακόμη όμως η φάση, γιατί για κάποιον άλλον, έδωσε μια άλλου τύπου υπόσχεση:

«Φεύγοντας θα το πάρω μαζί μου το τσουτσέκι.»

Δείτε το βίντεο:

Το ότι θα έχουμε δράματα είναι κλειδωμένο από τον ΟΠΑΠ.

 

Best of internet