Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, σκότωσαν με φόλα την μασκότ των φίλων του Αστέρα Τρίπολης

Κάποιοι υπέροχοι συνάνθρωποι μας έχουν γεμίσει την Τρίπολη φόλες και τα θύματα αυξάνονται συνεχώς


THE NEWSROOM · 21 Φεβρουαρίου 2019

Χαμός έχει γίνει αυτές τις μέρες μεταξύ των φιλόζωων της Τρίπολης, καθώς τουλάχιστον δέκα σκυλιά έχουν βρει το θάνατο από φόλα που έφαγαν. Κάποιοι συνάνθρωποί μας αποφάσισαν να δείξουν την αγάπη που κρύβουν μέσα τους γεμίζοντας την πόλη με τη δηλητηριασμένο φαγητό, με τα τετράποδα να πληρώνουν τη νύφη για την τόση αγάπη.

O Δήμος Τρίπολης καταδίκασε αυτή την κατάσταση, υπενθυμίζοντας ότι «τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλοι & γάτες) προστατεύονται από το Νόμο 4039/­2012 και σύμφωνα με τις διατάξεις του, οι δράστες κακοποίησής τους (δηλητηριάσεις κ.λ.π.), τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο». Όπως αναφέρει ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης, υπάρχουν ακόμη αρκετά δηλητηριασμένα πακέτα εκεί έξω:

«Δυστυχώς, δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να εντοπίσουμε όλες τις φόλες που σκόρπισαν τα χέρια των εγκληματιών. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως σημαντικός αριθμός βρίσκεται ακόμη σε διάφορα σημεία.»

Και το Φιλοζωϊκό Σωματείο Τρίπολης:

«Εθελοντές αλλά και φιλόζωοι της περιοχής δίνουν μεγάλη μάχη να σώσουν όσα περισσότερα ζώα μπορούν. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των θανάσιμων περιστατικών και υπάρχουν φοβίες πως θα βρεθούν και άλλα ζώα.

Οι υπεύθυνοι αυτού του μαζικού εγκλήματος θα πάψουν πολύ σύντομα να κοιμούνται ήσυχα, θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που διαπράττουν εις βάρος αθώων ταλαίπωρων ψυχών.»

Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που μέχρι και η μασκότ των οπαδών της ομάδας της πόλης έπεσε θύμα φόλας. Ο Αστέρας Τρίπολης θα πρέπει από εδώ και πέρα να παίζει χωρίς τον αγαπημένο σκύλο του κόσμου της ομάδας, ονόματι Τίγρης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των Tigers:

RIP Τίγρη

Χτες χάσαμε τον δικό μας τίγρη, αυτόν που όταν πανηγυρίζαμε εμείς, πανηγύριζε γαβγίζοντας μαζί μας, αυτόν που καλωσόριζε κάθε συνδεσμίτη κουνώντας την ουρά του, αυτόν που ήξερε ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το σπίτι μας. Τον χάσαμε γιατί πλησίαζαν εκλογές. Βλέπεις, κάποιους δεν τους βολεύει αυτή η κατάσταση. Ξαφνικά όλη η πόλη γέμισε με φόλες. Ξαφνικά αδέσποτα και μη πεθαίνουν στους δρόμους της πόλης μας, μαύρες σακούλες με φόλα σε όλα τα σημεία της πόλης κάνουν τη δουλειά που ο δήμος είναι ανίκανος να κάνει. Σήμερα ήταν ο σκύλος μας, αύριο θα είναι το παιδί σας. Η φόλα δε διαλέγει σκύλο ή άνθρωπο. Όταν τα παιδιά μας θα παίζουν και πιάσουν κάτω και μετά θα βάλουν τα χέρια στο στόμα. Όλοι θα λυπηθούμε, όλοι θα έχουμε δει κάτι και όλοι θα καταλάβουμε ότι οι φόλες δεν είναι η λύση. Θα είναι αργά όμως τότε. Δεν θα έχουμε χάσει έναν σκύλο απλά. Αλλά τότε όλοι θα ενδιαφερθούν. Στην Ελλάδα μας βλέπεις, ανάβει η φωτιά, καιγόμαστε και απλά περιμένουμε να ξανά καούμε.
Καλό παράδεισο Ρεξ, θυσιάστηκες εσύ για τους φίλους σου στη γειτονιά. Μην ανησυχείς η ομάδα θα ανέβει και θα γαβγίσεις σύντομα στο επόμενό μας γκολ από εκεί πάνω!

TIGERS

RIP ΤίγρηΧτες χάσαμε τον δικό μας τίγρη, αυτόν που όταν πανηγυρίζαμε εμείς, πανηγύριζε γαβγίζοντας μαζί μας, αυτόν που…

Gepostet von Tigers Club am Montag, 18. Februar 2019

Κάποιοι άνθρωποι έχουν μέσα τους τόση αγάπη που αν τους δαγκώσει κόμπρα θα πεθάνει αυτή.

Best of internet