Quantcast
THE STREAM

Μια γωνίτσα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ βρήκε ο Γιάννης Λοβέρδος

Η Νέα Δημοκρατία μόλις βρήκε τον ιδανικό άνθρωπο για θέματα ενημέρωσης για υποψήφιό της


THE NEWSROOM · 21 Φεβρουαρίου 2019

Μπορεί τελικά να μην είχαμε τη χαρά να δούμε τον τιτάνα Γιώργο Αυτιά ή τον μονομάχο Κωνσταντίνο Μπογδάνο πολιτευτές με τη Νέα Δημοκρατία, το ευλογημένο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη όμως μας φέρνει μια ίσως ακόμη καλύτερη μεταγραφή από τον θαυμαστό κόσμο της δημοσιογραφίας. Ο τιτάνας Γιάννης Λοβέρδος, ο άνθρωπος με το βλέμμα που είναι πιο άδειο από την έρημο Γκόμπι, πρόκειται να ντυθεί τα γαλάζια και να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών με τη ΝΔ.

Το deal κλείστηκε μετά από πρωινό ραντεβού με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, στο γραφείο του στη Βουλή. Ο Λοβέρδος θα μπορέσει έτσι να προσφέρει τα κοφτερά σαν το μαλλί του Παπαχριστόπουλου δημοσιογραφικά του εργαλεία στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς έχει υπάρξει 33 χρόνια εργαζόμενος στο χώρο, παρότι ξέρουμε ότι δυσκολεύεστε να το πιστέψετε. Για την ακρίβεια έχει περάσει από Καθημερινή, Βήμα, Απογευματινή και Επενδυτής, έχει κάνει διευθυντής της Βραδυνής, ενώ έχει υπάρξει και chief εκπομπών σε ΝΕΤ, Αlter και Μega.

Σήμερα συνεχίζει από το Blue Sky. Προς τιμήν της υποψηφιότητάς του, εμείς θα αναφερθούμε σε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του:

Όταν δίκασε την ΕΡΤ για γκάφα, αλλά δεν ήταν η ΕΡΤ

Ξέρει από edit πάντως:

Καλομελέτα κι έρχεται. Παραίτησαν ακόμα και τον…Τσίπρα. Μακάρι σύντροφοι. Αυτό περιμένει όλη η Ελλάδα…

Gepostet von Γιάννης Λοβέρδος am Donnerstag, 18. Oktober 2018

Όταν δίκασε τους Συριζαίους που δέρνουν παππούδες αλλά βρήκε εικόνα από το 2011

Παρότι τα πρώτη φορά αριστερά ΜΑΤ έχουν δείρει κι αυτά παππούδες, ο Γιάννης Λοβέρδος κατάφερε να βρει εικόνα από τις διαδηλώσεις του Μεσοπρόθεσμου.

Όταν ονειρεύτηκε το «Πάμε Χαβάη» αλλά με πρωταγωνιστή τον Τέρενς Κουίκ

Ο άνθρωπος που τα βρήκε με το DepressedPasok για τις εξαγωγές αναρχικών της χώρας

O «Με λένε Γιάννη Λοβέρδο αλλά βασικά το όνομά μου είναι Λεγεών»

Περιμένουμε ακόμη πιο ένδοξες στιγμές όταν με το καλό αποκατασταθεί κι αυτός στη Βουλή, η οποία ως γνωστόν χωράει όλους τους καλούς.

 

 

 

 

Best of internet